2777
2789
عنوان

این کاربر آقا فحاشی ناموسی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 35 پست
چرا به من در خاست میده؟

قبول نکن

درس هم نکن تا نتونه دوباره درخواست بده مرتیکه عوضی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی یار چرا عین سیب زمینی فقط نگاه میکنی

دوتا تاپیک زدم تگ کردم نینی یار رو ولی انگار نه انگار😐😒

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اصلا نمی‌دونستم وگرنه غلط میکردم قبول کنم مرتیکه الدنگ رو

عیب نداره تجربه میشه

لفظ بودن یا نبودن استناد عشق نیست.                              مرد میخواهدبماند پای یک❤️‍🔥لیلی❤️‍🔥سرشت.                        دنیام فقط برای توستL......😔🚬

@niniyar‍ میشه لطف کنید زحمت بکشید این کاربر آقا رو که واسه همه مزاحمت ایجاد می‌کنه و فحش میده رو تعلیق کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

@44aaad‍ 

@niniyar‍ 

دیروز تو یه تاپیکی تگت کردم ..او آقا تا دلش خواست به خانوما توهین کرد شما فقط اومدی تاپیک قفل کردی ....از کی تا حالا سایت اینقدر بی درو پیکر شده؟؟ اون آقا الانم داره به یسری از خانموا توهین میکنه

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

@niniyar‍ دیروز تو یه تاپیکی تگت کردم ..او آقا تا دلش خواست به خانوما توهین کرد شما فقط اومدی تاپیک ...

سلام کدوم کاربر

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام کدوم کاربر

الان تگت میکنم تو یکی ا تامیکاش ....داره یه جورایی ف*ال هم‌میگره 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

الان تگت میکنم تو یکی ا تامیکاش ....داره یه جورایی ف*ال هم‌میگره

رسیدگی شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

رسیدگی شد

فدا بشم ...❤❤❤❤😘😘😘

چرا اعصاب خودتون رو خرد می کنید

خب وقتی حرف جنسی زد چرا وقتتو هدر دادی برا جواب 

همونجا لغو رو میزدی

الانم بدون مدرک فکر نکنم نی نی یار کاری بکنه

در کل هر وقت فهمیدید طرف مرده لغو کنید بحث نکنید

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷