2777
2789
عنوان

این کاربر آقا فحاشی ناموسی کرده

433 بازدید | 35 پست

حرفای به شدت زشت و ناموسی

من اولش متوجه نشدم آقا هست و درخواست رو قبول کردم بعد که گفتم مزاحم نشو و... شروع کرد فحش ناموسی

اینجا جای آقایون مخصوصا آقایون بی خانواده نیست

@44aaad‍ 

@niniyar‍ 

تعلیقش کن اینو فحش ناموس میده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

کدوم تاپیک

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست کسی رو قبول نکنید کلا

حتی هم جنس

لفظ بودن یا نبودن استناد عشق نیست.                              مرد میخواهدبماند پای یک❤️‍🔥لیلی❤️‍🔥سرشت.                        دنیام فقط برای توستL......😔🚬

کدوم تاپیک

تاپیک خودم بود درخواست داد قبول کردم فکر کردم زنده شروع کرد حرفای جنسی زدن منم که دفاع کردم فحش داد

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

درخواست کسی رو قبول نکنید کلاحتی هم جنس

جالب این جاست که فکر می‌کنه اومده سایت دوست یابی و....

بی خانواده بود اصلا

جالب این جاست که فکر می‌کنه اومده سایت دوست یابی و....بی خانواده بود اصلا

بله مرد هول اینجا زیاده

خودتون هوای کاربری هاتون رو داشته باشین

لفظ بودن یا نبودن استناد عشق نیست.                              مرد میخواهدبماند پای یک❤️‍🔥لیلی❤️‍🔥سرشت.                        دنیام فقط برای توستL......😔🚬

بله مرد هول اینجا زیادهخودتون هوای کاربری هاتون رو داشته باشین

چشم ممنون از شما

چشم ممنون از شما

حتی درخاست خانوما رو هم قبول نکنید مگر بشناسید

حتی درخاست خانوما رو هم قبول نکنید مگر بشناسید

اصلا نمی‌دونستم وگرنه غلط میکردم قبول کنم مرتیکه الدنگ رو