2777
2789

ما تا حالا نشده بچه هامونو ببریم مسافرت شهردیگه ای خیلی دلم غصه داره

دلم واسه پسرم میسوزه هیچ خاطره ای از سفر رفتن نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ندارم اما اگه داشته باشمم تا ۵ سالگی اصلا نمیبرم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

مخصوصا که سال گذشته تو کتاب فارسی باید راجب مسافرتی که رفته بودن به شهری خاطراتشو مینوشتن

گلم حداقل شهرای نزدیک برین، جاهای دیدنی نزدیک 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
بچه ندارم اما اگه داشته باشمم تا ۵ سالگی اصلا نمیبرم

اتفاقا رشد مغریاین موقع بیشتره و خیلی خوبه جاهای جدید برن

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
ما ماشین نداریم شاید سالی یبار با کسی دیگه بریم🙃

ما هم همینطور 

ولی من با کسی هم نمیرم