2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا تاحالا مسافرت نبرده باشه بچشو

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 69 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😥

عزیزم کاملا از کامنتا معلومه مشکل شوهرت و خانوادت شغل نیس بلکه کلا از اول زندگی برای تفریح اولویتی نداشتین وگرنه وقت ندارم یه دروغ بزرگه رئیس جمهورم تایم ازاد داره اونوقت شوهر شما ۲۴ ساعتی مشغوله🤐

نمیدونم ، بنظرم عقیده ها متفاوته از نظرم بچه خیلی هم وابسته بارنمیاد ، درکل که برنامه دارم به مامان ...

اینکه بچه هرروز نیاز داره مادرش رو ببینه وابستگی نیست

نیازه  نیاز به مادر  نه مادربزرگ

وابستگی اون میشه که بچه ۳ ۴ساله اصلا مهد نمیمونه حتی برای چند ساعت

اما یکی دو روز  برای بچه کوچیک بسیار طولانی و آزار دهنده اس

قبل بچه دار شدن حتما با یه مشاور صحبت کن 

لازم نیست آدمها حتما بچه دار بشن اما در برابر بچه مسئولیت دارن

ببخشید مادرانه و خواهرانه میگم 

راهنمایی میکنید که روششون چجوری بوده

بچه شیر خشک باید بخوره ، از همون نوزادی هفته ای یا دو هفته ای ۱ روز خونه مامانت بذار بخوابه که شمام استراحت کنی

زیادم برو اونجا بشناستش

ساعاتی که کار داری مثل مهد بذارش خونه مادرت یا خواهرت

بزرگتر شد مثلا هفته ای ۱ روز بذار باشه بعد قبل مسافرتها بیشتر برو مدتش رو کمی بیشتر کن اینجوری اذیت نمیشه شمام راحت به کارت میرسی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بازم بستگی به شخصیت آدم داره ولی وقتی مامان میشی یه جوریه که بدون بچت اصلا نمیتونی خوش بگذرونی .

نمیدونم ، من کلا علاقه ای به بچه ندارم حالا اون موقع که قطعا دوستش دارم اما امیدوارم از اون مامانایی نشم که هیچ جا بدون بچم خوش نگذره چون اینجوری خیلی وابسته بارمیام و خودمو زندگیم کلا میشه بچه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹