2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید نوزاد سه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 35 پست
الان قرصش رو مرتب و سر موقع بدم به مغزش آسیب نمیزنه اگه بدونید شب رو روزم با غصه میگذره

نه عزیزم

کفتم بالاتر

ابن دارو واقعا داروی کم عارضه و ایمنی هست

کم کاری تیرویید هم مشکل شایعیه

خیلی راحت با دارو کنترل میشه

فقط سر موقع برای ازمایش و ویزیت پزشک باید ببریش که اگر لازمه دوزش رو کم یا زیاد بکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از ده سالگی مصرف کردم تا ۳۵ سالگی بعد رو دیگه هی جابجا میشد دکتر قطع کرد.گفت مرتب مصرف کنی مشکل ندارد ولی چند روز یه بار یادت بره تولید کیست و غده می‌کنه

دست به دامان طب سنتی شدم بهتر شد الان ۴۶ سالمه دیگه حافظه و فلان برام مهم نیست مراقبت نمیکنم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
نه عزیزمکفتم بالاترابن دارو واقعا داروی کم عارضه و ایمنی هستکم کاری تیرویید هم مشکل شایعیهخیلی راحت ...

اره دائم میگیریم ولی خب هر مادری دلش میخواد بچه ش سالم باشه 

اره دائم میگیریم ولی خب هر مادری دلش میخواد بچه ش سالم باشه

بچه شما سالمه

واصعا مشکل بزرگی نیس

من الان چهارده ساله دارم ابن دارو رو میخورم

خودمم کادر درمانم و اطلاع دارم از جزییات این مشکل و درمانش

واقعا مسیله بزرگی نیس

کاش همه مریضی ها انقدر ساده بودن

نه هزینه سنگین داره نه داروش مصرف سختی داره نه عوارض خاصی داره

خیلی هم خوب به دارو جواب میده 

من ولی دارم دق میکنم هر مادری دوست داره بچه ش سالم باشه خیلی سخته

الان یعنی بچت سالم نیست؟! دختر گل سالمه چیزیش نیست یه تروییده اونم مرتب داروشو بدی و چکاب ببری هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
طب سنتی یعنی چیکار باید بکنم غذاخور شد میشه براش مصرف کنم ؟

گلاب یا چیز معطر می‌زاری کنار بالش هر روز با رو غن زیتون ماساژ میدی،مصرف عدس و ماست رو کم می‌کنی

جای کاملا تاریک نمی‌خوابی

بادکش گلو میندازن که این برا نوزاد فکر نکنم اجرا بشه

نمک خواری هم بود که دکترم گفت این خطرناکه انجام نده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
الان یعنی بچت سالم نیست؟! دختر گل سالمه چیزیش نیست یه تروییده اونم مرتب داروشو بدی و چکاب ببری هیچ م ...

ایشالله من هر سری آزمایش میگیرم و دکتر میبرم خوب نشده کلی گریه میکنم اتفاقا اصلا آدم لوسی نیستم خیلی مقاوم هستم ولی تحمل این مشکل رو نداشتم

گلاب یا چیز معطر می‌زاری کنار بالش هر روز با رو غن زیتون ماساژ میدی،مصرف عدس و ماست رو کم می‌کنیجای ...

یعنی گلاب بریزم تو کاسه بالا سرش بزارم؟ هر روز با روغن زیتون یک بار ماساژ بدم زیر گلوش رو ؟