2777
2789
عنوان

مستاجرم یخچالم دردسرساز شده😑

846 بازدید | 75 پست

جهاز خریدنی همش میگفتم یخچالم باید جادار باشه و راضی به ساید نمیشدم

دو قلو خریدم، دو قلوهام هم خیلی بزرگ و جون دارن

حالا هرجا میرم دنبال خونه کابینت هاشون جای ساید داره و نمیتونم بگیرم

انقدر دنبال خونه گشتم دیگه اعصاب برام نمونده

دیگه هیچ جا ، جای یخچالش بزرگ نیست و همه سایدن

چه غلطی کنم من😑

وسایلامم زیادن اصلا اتاق خوابا راه نمیدن که گوشه اش یه یخچال بزارم

خونه من انفجار وسایله😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه خرده از وسایلات رو پاکسازی کن. 

قابل فروشه بفروش.  قابل بخشش هست،  ببخش.  دور انداختنیه،  دور بریز. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم منم مستاجرم کلی از وسایلم رو دادم سمساری. قیمت بکن ببین چند برمیدارن ازت. دیگه وسایل باید اسباب آسایشت باشه نه دردسر 

میتونی از یه کابینت ساز کمک بگیری شاید بتونه کابینت ها رو جابجا کنه

یه خرده از وسایلات رو پاکسازی کن. قابل فروشه بفروش. قابل بخشش هست، ببخش. دور انداختنیه، دور بریز ...

خوب ببین یه اتاق سرویس خواب خودمه و وسایلم

که شامل تخت_کمد _دراور و پاف و عسلیا و میز اتو 

اتاق دخترم هم تخت و درادر و بوفه اسباب بازی هاش و صندلی غذاش و لندو و مبلش 

دیگه تو اتاق خوابا به زور اینارو جا کنم😑

جایی واسه یخچال نمیمونه که لعنتی

نجار بیارید کابیت رو جا به جا کنه موقع تخلیه دوباره نجار بیارید کابیت رو برگردونه سرجاش مستاجر قبلی ...

اگه عقل داشتن کابینت صابخونه رو دست نمیزدن ببرن حابه جا کنن که چکاریه اخه خونه مردمو تغییر بدی