2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید نوزاد سه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 35 پست
ایشالله من هر سری آزمایش میگیرم و دکتر میبرم خوب نشده کلی گریه میکنم اتفاقا اصلا آدم لوسی نیستم خیلی ...

فکر میکنم دچار افسردگی بعد از زایمان شدی، هزاران مشکل وحشتناک وجود داره بچه شما یه قرص تیرویید باید بخوره برای وجودش برای سلامتش خداروشکر کن، فعالیتی که حالتو خوب میکنه انجام بده از خونه بیرون برو یه تایمیو به خودت اختصاص بده حال خودتو خوب کن،پس فردا بچه ببینه برخوردت با این موضوع اینطوریه فکر میکنه دور از جون چه درد لاعلاجی داره اعتماد به نفس و آیندشم تحت تاثیر قرار میگیره

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم دچار افسردگی بعد از زایمان شدی، هزاران مشکل وحشتناک وجود داره بچه شما یه قرص تیرویید باید ...

اره فکر کنم آخه یه پسر سه ساله دارم اون پرده ای که روده رو جمع می‌کنه نداشت پنج ماه عمل شد حالا هم این بچه م واقعا نمی‌دونم چرا بچه هام مریض دنیا میان 

یعنی گلاب بریزم تو کاسه بالا سرش بزارم؟ هر روز با روغن زیتون یک بار ماساژ بدم زیر گلوش رو ؟

اره 

خیلی موثره

کم کاری تیرویید آدم رو غصه دار نشون میده .حتی میتونی صبح یکبار با گلاب صورتشو بشوری.دل آدم شاد میشه.

تو نوزادها اکثرا تا چهار سال مشکل حل میشه

ولی بزرگسال دایمی میشه مگر موارد نادر.

انشالله زودتر حل بشه ولی زیاد هم رو این تمرکز نکن.خیلی چیزهای دیگه خدا به این خانوم داده که خبر نداری.در جهت درمان باش ولی پریشان نشو.سکان دنیا دست یه کاربلده

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!