2777
2789

مصلا ۷ یا ۸ ماه با کسی که ۶ ساله باهاش بودین سر مسائلی که دوتاتونم مقصرین کات کردین و شما خیلی دلتنگش باشی برا یبارم ک شده میرین بهش پیام بدین 

من حس میکنم‌دختر اگ‌اینکارو کنه ینی آویزون طرف

قبلنا اون خیلی بر می‌گشت حتی تا ۵۰ تا تماس پیگیر بود ولی دیگ نمیدونم چرا پیداش نشده 

اتفاقا 

دیدمش اونم من دید یجوری رفتار کرد ک ینی ناراحتم سیگار کشید سرش گرفت 

الان موندم پس چرا پیام‌نمیده اگ خوشش نمیاد چرا اون کار کرد وقتی دیدمش بد چند ماه 

میخوام ب بهونه ی امانتی ک پیشم داشت پیام بدم کار درستیه از نظرتون  موندم اگ  کلا رفته اون حرکات چیبود اگ‌نرفته چرا پیام نمیده البت من اون اخرای کات خیلی چیزای بد گفتم بازم‌نمیدونم البت بد ک‌حق بودن ولی جمله درستیتو عصبانیت ب کار نبردم 

💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست آدم یه جور بمونه که میگی قبلا پنجاه بار تماس میگ فت الان هیچیکارش نشونه خاصی نداشته اگر خی ...

اخه بد ۶ ماه؟؟؟؟از کجا بدونم ت رابطه نیست یا هنوز دوستم داره اداهاش تو پارک چی بود پس 

نگه دختره آویزونمه

💔💔

دخترا بعد رابطه نشون میدن خیلی خوشحالن پسرا نشون میدن افسردن
همش اداست ول کن برو پی زندگیت

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اخه بد ۶ ماه؟؟؟؟از کجا بدونم ت رابطه نیست یا هنوز دوستم داره اداهاش تو پارک چی بود پس نگه دختره آویز ...

نه چرا آویزون وقتی در مورد رابطتون صحبت کنی و معقول رفتار کنی همچین فکری نمیکنه وقتی حرف بزنید همه اینا رو میفهمید 

سختش نکن

اگه میدونی باهاش میتونی اینده داشته باشی

پیام بده

نقشه نکش

براش فقط بنویس چیشد که اینجوری شد؟

همین

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

پیام بده 

دختر پیام بده میشه آویزون پسر برگرده میشه عاشق؟؟

بس کنید این حرفا رو با همینا گند زدین تو رابطه ها

پیام بده اگه دیدی سرد باهات برخورد کرد بعد قیدشو بزن

الان پیام ندی حسرتش تا آخر عمر تو دلت میمونه