2777
2789

من هم تو طراحی کردن و ماکت سازی خیلی مسابقات مقام میاوردم و جشنواره شرکت می کردم هم نمونه دولتی ریاضی درس خوندم و بنظر خودمم تقاطع ریاضیات و هنر یعنی مهندسی معماری بهترین انتخاب‌ از جهت هم خوانی با علایق و استعداد و این چیزاست ولیی

فول فاند خورش مثل رشته های فنی و یا علوم پایه نیست...میگم کاش شیمی کاربردی یا مهندسی پزشکی بخونم چون از طرفی مامان و بابام میگن چیزی بخون که بتونی بری....

مامانم میگن نترس اگه خیلی کارهای معماریت رو قوی کنی مهاجرت با اونم ممکنه....نظر شما چیه

بعله چرا که نه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معماری دیدم یکی فول فاند گرفت برا ارشد ولی کلان ماهی هزار دلار بهش میدان به زور فقط اجاره خونه (اجازه یک اتاق تو یک خونه اشتراکی)  و پول غذا میشد دیگه هیچ کار نمیتونست بکنه

معماری دیدم یکی فول فاند گرفت برا ارشد ولی کلان ماهی هزار دلار بهش میدان به زور فقط اجاره خونه (اجاز ...

می تونم بپرسم کدوم کشور رفتن؟..

در آمد معماری کلا در سطح جهان این جوریه؟

ایشون توی ایران درآمدش بالا بوده یا کلا نرم افزار های زیادی بلد نبوده؟

یعنی معماری هم مهاجرت تحصیلی داره که مجبور نشی کل هزینه رو از جیب خودت بدی؟

. با داشتن مدرک مهندسی معماری، می‌توانید برای مهاجرت کاری یا تحصیلی به کشورهای مختلف اقدام کنید، از جمله کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا و کشورهای اروپایی مانند آلمان و ایتالیا [1، 3، 5]. مسیر مهاجرتی شما نیازمند ارائه مدرک زبان معتبر، پورتفولیو (نمونه کار)، مدارک تحصیلی ترجمه‌شده، و گاهی قبولی در آزمون ورودی است. 
مراحل و الزامات مهاجرت با مدرک مهندسی معماری 
  1. 1. کسب دانش و مهارت‌های لازم:
    • مدرک زبان: داشتن مدرک معتبر زبان مانند آیلتس یا تافل با نمره بالا ضروری است.
    • پورتفولیو: تهیه یک پورتفولیوی قوی و حرفه‌ای از پروژه‌ها و نمونه کارهای شخصی بسیار مهم است [2، 3].
    • مهارت نرم‌افزاری: تسلط بر نرم‌افزارهای کاربردی معماری مانند AutoCAD، Revit و سایر برنامه‌های طراحی [3، 10].
    • دانش تخصصی: به‌روز نگه داشتن دانش تخصصی و آشنایی با آخرین نرم‌افزارها و استانداردها در حوزه معماری [3، 10].
  2. 2. انتخاب کشور مقصد:
    • کانادا: کشوری با بازار کار خوب و درآمد بالا برای معماران، با شهرهایی مانند تورنتو و ونکوور [1، 3].
    • آمریکا: برای کسانی که به دنبال درآمد بسیار بالا و تحصیل در دانشگاه‌های برتر هستند، گزینه مناسبی است.
    • استرالیا: کشوری با تقاضای بالا برای معماران که مستلزم ارزیابی مهارت و مدرک زبان است [5، 10].
    • کشورهای اروپایی: ایتالیا به دلیل تاریخ غنی معماری و دانشگاه‌های به‌روز، و انگلیس به دلیل درآمد مناسب برای معماران، گزینه‌های خوبی هستند [3، 7].
  3. 3. فرآیند مهاجرت:
    • مهاجرت تحصیلی: پذیرش از دانشگاه‌های خارجی و سپس ورود به بازار کار پس از فارغ‌التحصیلی و معادل‌سازی مدارک.
    • مهاجرت کاری: پیدا کردن کارفرما و اقدام برای ویزای کار، که نیازمند داشتن پورتفولیو و مهارت‌های زبانی قوی است [1، 3].
    • معادل‌سازی مدارک: انجام فرآیندهای لازم برای معادل‌سازی مدارک تحصیلی در کشور مقصد.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عوامل مؤثر بر موفقیت در مهاجرت
  • سابقه کار و تجربه:
    هر چه سابقه کار شما بیشتر و پروژه‌هایتان قوی‌تر باشد، شانس موفقیت بیشتری خواهید داشت. 
  • مدرک تحصیلی:
    داشتن مدرک تحصیلی بالاتر (مانند ارشد) می‌تواند رزومه شما را قوی‌تر کند. 
  • مهارت‌های فردی:
    مهارت‌هایی مانند روابط عمومی، خلاقیت و ایده پردازی در افزایش درآمد و شانس موفقیت مؤثرند. 
  • موسسات مهاجرتی:
    کمک گرفتن از وکلای مهاجرت می‌تواند شانس موفقیت شما را افزایش دهد. 

می تونم بپرسم کدوم کشور رفتن؟..در آمد معماری کلا در سطح جهان این جوریه؟ایشون توی ایران درآمدش بالا ب ...

ایشون رفتن آمریکا ایران هم کار  نمیکرد وعض باباش خوب بود کلان قبل از آمریکا رفتن با دوست هاش کلی کشور خارجی رفته بود (از هایلات های اینستاگرامش دیدم) خلاصه اینکه ایشون اگه فاند هم نمی‌گرفت بازهم خانواده می‌تونست کمکش کنه معماری و کلان هنر توش فاند خیلی کمه مگه اینکه بری یک جای مثله ایتالیا که به همه رشته ها بورس استانی مید من خودم امسال میخوام برم دانشگاه تو انتخاب رشته گیر افتادم 😂🤦‍♀️

ایشون رفتن آمریکا ایران هم کار نمیکرد وعض باباش خوب بود کلان قبل از آمریکا رفتن با دوست هاش کلی کشو ...

بیاید یه دستی به سر من بکش راهنماییم کن😂😭

تجربی خوندم به نظرت چه رشته ای برم برای بورسیه خوبه

ایشون رفتن آمریکا ایران هم کار نمیکرد وعض باباش خوب بود کلان قبل از آمریکا رفتن با دوست هاش کلی کشو ...

هعی 

پس همون احتمالا نرم افزار رو مسلط نبوده که حقوقش اون جا کم بوده...(چون گفتی زیاد سفر بود و خوش گذرونده😂💃)

ایشالا من میرم خودم رو تیکه پاره می کنم که پام به ایتالیا باز بشه😞✨✨

ولی گلم معماری رشته پر هزینه ای هستکلا هنر همینه گرونهولی میتونی به جاش سر کار بری تا در بیاری

راستش از هزینش نگران نیستم چون توی استودیو پادکست کار کردم و حتی یه مدت صداپیشه ی انیمیشن بودم چهارده سالگی

می خوام دانشگاه هم حرفه ای تر ادامش بدم و شده هر روز کار کنم ولی پولش رو در میارم :)

فقط نگران بحث فول فاند هستم