2777
2789
چاقو میکشی میگی امان از قضاوت انچه عیان است چه حاجت به بیان است😂

تاپیکو ببندم؟؟؟😂😂

خاهر چاقو کجا بود 

تفنگ ابپاشیه🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫 

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییی دقیقاااا منم خدا شاهده ببین ۱۳سالگی با یکی دوستی صمیمی شروع کردم تا ۱۴ سالگی ۱۴ سالگی به شیوه ...

با یکی دو سالی تقریبا دوست بودم اون دوستی سم بود برام چند بارم خواستم برم اما خب نشد با هر کس دوست بشم میگم بهش که من خط قرمزم تو زندگیم دروغ هست یعنی عزیزترینمم دروغ بگه میزارمش کنار حتی اگر بدترین کارم کرده بگه بهتره تا دروغ بگه خب خلاصه همه ی اینارو صد بار بهش گفتم اونی که من میخواستم برم میگفت نرو من تورو خیلی دوست. دارمو و فلان واسه اینکه یکبار رفتم خودشو حبس کرد بهم دروغ گفف خیلی ضایع واسه یه چیز خیلی الکی

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
با یکی دو سالی تقریبا دوست بودم اون دوستی سم بود برام چند بارم خواستم برم اما خب نشد با هر کس دوست ب ...

ایییی درکت میکنم 

حس میکنم یه چیز مشابه رو تجربه کردیم🥲منم واقعا خود کاره کمتر اذیتم میکنه تا دروغ ... از ادمی که دروغ بگه تنفر عجیبی دارم 

ایییی درکت میکنم حس میکنم یه چیز مشابه رو تجربه کردیم🥲منم واقعا خود کاره کمتر اذیتم میکنه تا دروغ . ...

هیچ چیزی بالاتر از حقیقت و هیچ چیزی پایین تر از دروغ نیست اصلا مسخره اس دروغ انگار به احساسات و وجود طرف خیانت میکنی

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
هیچ چیزی بالاتر از حقیقت و هیچ چیزی پایین تر از دروغ نیست اصلا مسخره اس دروغ انگار به احساسات و وجود ...

دقیقا..

منم به دوستام گفتم اگه میخواین حفظم کنین هر حقیقتی رو بگین نه دروغ