2777
2789
منم دقیقاااا اصلا و ابداا نمیتونم تصور کنم دوباره کنکور دادنو و تموم تلاشم همین بود اییی انشالله همی ...

راستی بیا وارد جزئیات بشیم از کدوم شهری کنجکاو شدم به کدوم شهر میخوری😂😂

آره واقعا سختی کشیدیم تموم شه بره دیگه نمیشه انشالله هم که میریم اوکیه انشالله منتظر خبر قبولی تو هم میمیونیم بانو

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیدونم ولی خب به مرور زمان ولی اینجوری بود که دیگه 15 به بعد میفهمیدم چکار میکنم قبلش انگار تج ...

واییی دقیقاااا منم خدا شاهده 

ببین ۱۳سالگی با یکی دوستی صمیمی شروع کردم تا ۱۴ سالگی 

۱۴ سالگی به شیوه وحشیانه ای تموم شد

خیلییی بد خوردم 

۱۵ سالگی یکی دیگه شزوع شد بعد اونم وحشیانه تموم شد اما دردش نسبت به اولی یک پنجم بود و به قول تو دیگه چیزی از دست ندادم از بعد اون هم هرررچقدر با یکی صمیمی بودم اصلا نتونستم در قلبم رو واقعااا بهرکسی باز کنم 

راستی بیا وارد جزئیات بشیم از کدوم شهری کنجکاو شدم به کدوم شهر میخوری😂😂آره واقعا سختی کشیدیم تموم ...

انشالله گلیییی😍😍با هم قبول شیممم💃💃💃💃😍

والا من ایلامیممم

خودت چییی؟