2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داف ماف مدشد دیگ بعدهمه مث مانیستن خیلیا دنبال اینن فلان پسر باهام دوست شه و..

اون پسری هم اینجوری دوست شه خوشگل ترشو ببینه دمشو میزاره رو کولش میره

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
اون پسری هم اینجوری دوست شه خوشگل ترشو ببینه دمشو میزاره رو کولش میره

ن اینطور نیس ظاهر خیلی مهمه تو جذب شدن ولی اینی ک گفتی پسریه ک بخاد از قیافه انتخاب کنه پارتنرشو صرفا فقط بره نشون بقیه ببینین چی بلند کردم

درسم توابتدایی وراهنمایی خوب بود بعدش افسردگی گرفتم انگیزمو از دست دادم استعدادم بالاس عربی نخونده ت ...

عزیزم اشکال نداره امسالم نشد صبر کن سال بعدش با انرژی درس بخون تو گذشته نمون میدونم سخته افسردگی دوران بدیه اما همیشه به این فکر غم مال دو ساعته سه ساعته نه بیشتر باید حالت عوض شه تموم شه بره کنار تو زندگیمون خودمون میمونیمو بس پس خودمون باید بجنگیم اگر چه سخت

ن اینطور نیس ظاهر خیلی مهمه تو جذب شدن ولی اینی ک گفتی پسریه ک بخاد از قیافه انتخاب کنه پارتنرشو صرف ...

ببین ظاهر که خیلی مهمه قطعا اصلا آدم ها اول چهره میبینن بعد اخلاق ولی خب عملی های الان من زیبایی توشون نمیبینم بعدم ظاهر واسه دوست داشتن اثره اما عاشق شدن همراه با ظاهر و اخلاقه ما آدم زیبا دیدم اما وقتی اخلاقش خوب نباشه انگار زیباییشم دیگه برامون از بین میره

تک ب تک حرفات رو حس میکنم ومیدونم انگار ی بار سخت رو دوشم میمونه

تلاش کن به مقصد برسونی این که استعداد داری یعنی چراغ سبز خدا که میگه تو فقط یکم تلاش کنی حله بعضیا هستند اصلا استعداد ندارن ولی تلاششون رو هزار برابر میکنن که فقط برسند

مرسی عزیزم تو چقدر مهربونی خدایی🤍قلب سفید هم واسه افراد خاصه:)😂آره به خدا اصلا میدونی فرد راه نمید ...

اییی خداااا تو چقدر خوبییی دختررررر🫠🫂💜ارههه درکت میکنم 

البته واسه من جریان داره 

قبلا با یه نفر خیلییی صمیمی شدم ،دختر بود ،دیدم اسیب زاست 

الانم اینجور نیست گارددد بگیرم ولی خب اره منم اونقدر صمیمی نمیشم 🫠🥲

اارهههه پروفایل ما رو به کجااا رسوندددد😂😂😂😂😂😂😂هعییی😂🥲

لبوبو واسه من ترسناکه بر عکس بقیهشاید باورت نشه آرایشو اصلا نیستم یعنی اینجوری بگم من تا حالا یه ضد ...

منم اصلاااااااا ارایش نمیکنم اما ضد افتابو ۲ ماهی میشه شروع کردم 😂😂😂بخداا حس خوبی میده مراقبت از پوستت حس میکنی حواست به خودت هست 

حالا یه بار روتین رو امتحان کن به نظرم 

من پوستم بعدش خیلییی پیشرقت کرد 

اییی خداااا تو چقدر خوبییی دختررررر🫠🫂💜ارههه درکت میکنم البته واسه من جریان داره قبلا با یه نفر خی ...

بابا تو از منم خوبتری تو این موقعیت اصلا عنوان تاپیک نگاه ولی حال کردم باهات

خب داداش واسه منم جریان داره از خیلی ها خوردم که شدم اینی دستاش بازه که فقط دیگه نخوره تو زندگیم همیشه میگم یکی یه قدم اومد برات تو باید دو قدم بری ولی خب ما رفتیم اون دیگه نیومد