2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما که خیلی راضی بودی🥺🥺🥺گفتی دفعه ۷امه رفتیم بیرون و کلی تعریف کردیچیشد اخه💔💔

آره دقیقا تا اون موقع خوب بود بعد کم کم دست از فیلم بازی کردن برداشت منم هی چشام بازتر شد و بیشتر دقت کردم دیدم اصن اونی نبود که فکر میکردم و تمام

ایرانی که وسط جنگ نره خواستگاری ، نشینه با پدافند هوایی تخمه نشکنه 

جگر ایرانی نداره

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

آره دقیقا تا اون موقع خوب بود بعد کم کم دست از فیلم بازی کردن برداشت منم هی چشام بازتر شد و بیشتر دق ...

هعی💔💔

من هیچکسی نمیاد سمتم امیدوار شده بودم گفتم این برنامه خوبه امیدوار شده بودم به زندگی😭😂💔

من تاپیکاتونو دنبال میکردم به نظرم دوستون داشت

دوست داشتن کافی نیست عزیزم

عدم تناسب فرهنگی زیادی داشتیم و اینکه تو تحقیقات مطمئن شدم خیلی غد هست حرف حرف خودش بود خیلی گوش به حرف والدینش بود و کلا اولویتش کار و پول بود صداقت کافی نداشت و نتونستم بهش اعتماد کنم

ایرانی که وسط جنگ نره خواستگاری ، نشینه با پدافند هوایی تخمه نشکنه جگر ایرانی نداره

😁😁حالا من از اونا که تخمه میشکستن نبودم ولی خیلی از بلاتکلیفی بدم میاد میخواستم زودتر تکلیف رابطمون مشخص بشه 

هعی💔💔من هیچکسی نمیاد سمتم امیدوار شده بودم گفتم این برنامه خوبه امیدوار شده بودم به زندگی😭😂💔

🤣🤣🤣🤣امیدتو از دست نده منو الگو بگیر ۳ ساله اونجام ناامید نشدم

آهان چقدر قوی هستی و البته معلومه خیلی زده شدی ازش انشالله هرچی خیره برات رقم یوخوره عزیزم

قربونت برم مرسی

آره خیلی به خودم و خانوادم بی احترامی شد در حالی که همیشه آدم محترمی بودم🙂

ان شاءالله برا همه بهترینا رقم بخوره