2777
2789

من یه دختر دهه ۸۰ هستم 

مادرم دهه ۶۰ عقایدش دهه ۴۰ 

میدونم حرفش حقه اما منم دلم میخاد مثل هم سن و سالام باشم.دلم میخاد زندگی کنم.خیلی اخلاق مادرم تنده.یه فیلم خنده دار نشون بابام دادم اعصابمو ریخته بهم.میگه زنه سرش لخته خب مادر من تلوزیون این همه زن لخت و برهنه نشون میده نمیگی شوهرم نبینه من نشون میدم اشکالی داره؟؟؟

من ۲۱ سالمه هنوز میخاد منو تربیت کنه.خواهرم اعصابشو بهم میریزه سر من خالی میکنه.خدایا دیگههه نمیکشم بعد طلاق دیگه امید ندارم از این زندگی برم بیرون😭😭😭👀

۳ ساله طلاق گرفتم دارم ذوب میشم.میرم دانشگاه میگه چرا میری دانشگاه.میرم لیزر میگه چرا میری لیزر؟

سالی دوسه تا مانتو میگیرم میگه چرا میگیری؟

با اینکه خودم دراومد دارم همش بهم میگه فقط جمع کن واسه جهیزیه 😭😭😭انقدر ادامه داد ک با بابام دعواش شده‌.هرشب دعوا هر شب داد و هوار.مادرم هم تقصیر نداره خواهرم خیلی اذیت میکنه اما نباید سر ما دربیاره خدایا یه شوهر خوب بهم بده من از این خونه نجات پیدا کنم😭😭😭😭😭

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خواهرت چیکار میکنه مگه؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت چیکار میکنه مگه؟

فقط میخوره و میپاشه 

اگه بهش بگیم ظرف غذاتو بردار جیغ و داد میکنه 

مشکل اعصاب و روان داره

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

تو چند سالگی ازدواج کردی؟ شوهرت چند سالش بود؟ 

رفتارای مامانت بده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

وای من دهه شصتم هنوز مجردممادرت داماد هم داشته؟

کاش داماد نداشت.بهش گفتم این پسره ب درد نمیخوره گفت جوونه خوب میشه 

آخرشم منو یه زن مطلقه کرد😭😭😭😭😭

فقط میخوره و میپاشه اگه بهش بگیم ظرف غذاتو بردار جیغ و داد میکنه مشکل اعصاب و روان داره

چه بیماری داره خواهرت؟ تحت درمانه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو چند سالگی ازدواج کردی؟ شوهرت چند سالش بود؟ رفتارای مامانت بده

۱۵ ازدواج کردم ۱۸ طلاق گرفتم 

چقدر ب مامانم گفتم پسره ب درد نمیخوره اما مامانم گفت تو هیچی سرت نمیشه 

😭😭😭😭😭

چه بیماری داره خواهرت؟ تحت درمانه؟

بله تحت درمان‌ه اما خوب نمیشه 

دوقطبیه

فقط میخوره و میپاشه اگه بهش بگیم ظرف غذاتو بردار جیغ و داد میکنه مشکل اعصاب و روان داره

چه سخت

خب تقصیر تو و بابات چیه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

چه سختخب تقصیر تو و بابات چیه

خواهرم چون مریضه نمیخاد خواهرم حرص بخوره 

پشت خواهرم درمیاد مادرم بیشتر شلوغ میکنه و داد و بیداد میکنه 

پدرم هن زیاد لوسش کرده 

اما مادرم واقعا خیلی متعصبه تو این زمونه