2777
2789
عنوان

دیگه هیچ راهی واسم نمونده خدایا چراصدامونمیشنوی😭😭😭😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست
بگو چشم ولی کار خودتو بکن

میگه چرا فقط میگی چشم و عمل نمیکنی 

بخدا خودم افسردگی دارم خیلی فشار رومه 

دیگه نمیکشم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خواهرم چون مریضه نمیخاد خواهرم حرص بخوره پشت خواهرم درمیاد مادرم بیشتر شلوغ میکنه و داد و بیداد میکن ...

خدا یه پسر خوب نصیبت کنه بری از اون خونه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت حق داره کلافه ست

خیلی معتصبه 

چرا یه ذره موهات بیرونه؟

چرا یه دیقه دیر اومدی خونه؟

چرا لباس میخری؟چرا میری دانشگاه؟

بعد اون طرف میگه تا وقتی ازدواج نکردی بچه نداری برو مسافرت و بگرد واسه خودت 

اصلا درکش نمیکنم 

منم آدمی نیستم ک بدون خانوادم برم خوشبگذرونم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

مادرت اصیله که هنوز چارچوب داره

آره  اصیله اما تو اسلام گفتن پای زن گناه داره بیرون باشه 

ساق دست زن و گردن گناه داره بیرون باشه خودش همه اینارو میندازه بیرون بعد خدانکنه یه ذره موهای من بیرون باشه 

خودش ارایش میکنه میره بیرون 

بعد ک من یه کرم و ریمل میزنم بهم میگه میخای بری عروسیی؟؟

خیلی معتصبه چرا یه ذره موهات بیرونه؟چرا یه دیقه دیر اومدی خونه؟چرا لباس میخری؟چرا میری دانشگاه؟بعد ا ...

مادوت کنترلکره کاریش نمیشه کرد

راه دور برو دانشگاه ادامشو

خدا یه پسر خوب نصیبت کنه بری از اون خونه

یعنی میشه؟

من ک دیگه امید ندارم 

خسته شدم بس ک دعا کردم و چله برداشتم 

حس میکنم تا اخر عمر تنها و افسرده میمونم😭😭😭 

مادوت کنترلکره کاریش نمیشه کردراه دور برو دانشگاه ادامشو

نمیتونم نمیذارن

یعنی میشه؟من ک دیگه امید ندارم خسته شدم بس ک دعا کردم و چله برداشتم حس میکنم تا اخر عمر تنها و افسرد ...

چرا نشه سنی نداری که

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

به نظرم عجله نداشته باش واسه ازدواج اسی تو امضات نوشتی تا سنم بالا نرفته ازدواج کنم 

خیلیا تو سن بالا ازدواج های بهتری کردن

الانم که تورم زیاده ازدواج کم شده پسر خوبم کمه تو این دوره زمونه

مادرت خیلیییی بهت ظلم کرد یاد عمه بزرگه احمق خودم افتادم که میخواست شوهر عوضی و گند بیاره سرم

الان تو جامعه کودک همسری رو خیلی بد میدونن نمیخوام دلتو خالی کنم ولی همین ازدواج تو 15 سالگی و طلاق تو 18 سالگی ممکنه باعث شه خیلی از پسرا و خونواده هاشون به خونوادت یا خودت بدبین شن همینم یه دردسره واسه ازدواجت

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چرا نشه سنی نداری که

با ۱۰نفر تاحالا آشنا شدم یکی از یکی داغون تر 

اصلا باب میلم نیستن

به نظرم عجله نداشته باش واسه ازدواج اسی تو امضات نوشتی تا سنم بالا نرفته ازدواج کنم خیلیا تو سن بالا ...

اره خانوادم و خیلیا سرزنش کردن 

اما باور کن دیگه فضای این خونه رو نمیتونم تحمل کنم😭😭😭