2777
2789

شوهرم تک پسره 

تایمی که اومدن خواستگاری ۲۵ سالش بود 

کارمنده با یک حقوق خیلی خیلی معمولی پدرش براش خونه خریده خودشم ماشین داشت 

پدر مادرش گفتن هیچی براتون کم نمیذاریم کلی وعده وعید و …

خلاصه که یه عقد خیلی معمولی گرفتیم طلای عقد من از طرف داماد شد یک سرویسو از طرف خانوادش یک تکپوش که هیچکدومشم‌من انتخاب نکردم 😅 

خرید عقدمونم خیلی محدود بود مثلا اونموقه تقریبا ۳ سال پیش با ۱۰ میلیون همه خریدامونو انجام دادیم 

رسید تا عروسی و بخاطر یه موضوعی دست خانواده شوهرم تنگ بود ( هرچند میتونستن ملک یا طلا بفروشن ) 

ما عروسی رو گرفتیم هرچند خیبی چیزا مطابق میل من پیش نرفت چون بودجه محدود بود 

در اخر کادو عروسیمون از طرف داماد شد یک گردنبند خیلی ظریف ۳ گرمی و از طرف خاتوادش یک دستبند معمولی 

حس میکنم با توجه به قول و قرارایی که گذاشتن از اول خیلی برای من کم گذاشتن 

اگرم میخواید بگید که ازشون انتظار نداشته باش و از شوهرت انتظار داشته باش بگم که شوهر من تو سن کم با پشتوانه خانوادش جلو اومده بود و قول داده بودن همه چیو به بهترین صورت انجام بدن 

الان حق دارم داخور باشم؟ 

حس میکنم باید یجا به روشون بیارم 😓

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقد ک با خانواده دختره ک معمولی گرفتی

عروسی هم نمیگرفتی میگفتی شما گفتین عالی میگیرین

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه حق نداری عزیزم 

چشمت به هیشکی نباشه 

بعد چرا باید ملک یا طلاشون رو برا عروسی شما بفروشن

شوهرت ماشاالله خودشدجوونه کار می‌کنه صاحب همه چی میشه منت کسی هم سرتون نیست 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

خونه ماشین عروسی سرویس کادو هم دادن مهمترینش خونه هست از این کادو چی بهتره؟ن گلم حتما توانشون همینقدر بود ...طلا هم الان گرونه توقع زیادی واسه طلا خوب نیست .

انءشالله خوشبخت شین ...مهم آرامش کنار همسرت هست این چیزا بعد از مدتی برات عادی میشه همسرت هم پول دستش باشه برات کم کم میخره ‌....

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

ببین اینا اگه‌ خسیس و ندار باشن ازین به بعد هم شوهرت خرجت نمیکنه پس الان نشون بده توقع داری خرجت کنه. اگرم خسیس نباشن دیگه مهم نیس گذشته چجوری بوده. به زمان حال فک کن و به آینده. و به اینکه شوهرت واست خرج کنه همین الان. تو گذشته زندگی نکن.