2777
2789
عنوان

دیگه هیچ راهی واسم نمونده خدایا چراصدامونمیشنوی😭😭😭😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست
با ۱۰نفر تاحالا آشنا شدم یکی از یکی داغون تر اصلا باب میلم نیستن

خدا خوبشو سر راهت بذاره

سعی کن تو محیطایی که پسرای مورد پسندت بیشترن بیشتر رفت و آمد کنی

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

خب همینه مادرتون حساس کرده متوجه شده زیاد آشنا میشی با بقیه حق داره

اتفاقا من اهل دوستی و اینجور روابط نیستم 

من خودم ب مادرم میگفتن ردشون کن 

مادرم میگفت باهاشون آشنا شو و آخرشم ب حرف من می‌رسید ک ب درد نمیخوره

ب من کاملا اعتماد کامل دارن 

میگه دلم شور میزنه یه وقت اتفاق واست افتاده باشع ک دیر کردی 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا خوبشو سر راهت بذارهسعی کن تو محیطایی که پسرای مورد پسندت بیشترن بیشتر رفت و آمد کنی

کجا مثلا؟

از یه پسره تو دانشگاه خوشم اومده اصلا از ذهنم نمیره  دختری هم نیستم ک اهل دوستی و بگو بخند با پسراباشم آمل واقعا پسر خوبیه 

حتی اگه پاپیش هم بزاره ممکنه بخاطر ازدواج قبلیم جا بزنه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اره خانوادم و خیلیا سرزنش کردن اما باور کن دیگه فضای این خونه رو نمیتونم تحمل کنم😭😭😭

با ازدواج عجولانه و غلط از چاله درنیای و تو چاه نیفتی 

با دوتا طلاق خدایی نکرده وضعت بدتر میشه

همه باید مادرتو سرزنش میکردن که 15 سالگی دختر شوهر داده اونم به پسری که دخترش نمیخواسته تو رو سرزنش میکردن سر طلاق؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یعنی چی نمیذارن

رآه دور نمی‌ذارن 

کجا مثلا؟از یه پسره تو دانشگاه خوشم اومده اصلا از ذهنم نمیره دختری هم نیستم ک اهل دوستی و بگو بخند ...

این ذهنیت رو نداشته باش

خیلیا با ازدواج قبلی کنار میان مث قدیم نیست 

هرجایی که حس میکنی آدمای هم تایپ خودت بیشترن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

با ازدواج عجولانه و غلط از چاله درنیای و تو چاه نیفتی با دوتا طلاق خدایی نکرده وضعت بدتر میشههمه بای ...

نه منو سرزنش نمیکردن 

مادرمو سرزنش میکردن 

من اصلا مثل دوستام و هم سن و سالام شاد و بشاش نیستم 

افسردگی گرفتم اگه از گناه خودکشی نمیترسیدم قطعا خودکشی میکردم.حتی لباس هایی ک هم سن و سالام میپوشن رو هم من نمیپوشم چون آدم معتقدی هستم و زیاد بی‌حجاب نیستم .من تنها مشکلم اینه ک زیاد اهل کار کردن تو خونه نیستم 

مادرم میگه خسته میشم‌بخدا منم دیگه توان ندارم.وطیفه من نیست ک ریخت و پاش های خواهرم و جمع کنم 

خیلی خستم خیلی 

نماز جعفر طیار بخون‌ به روش ساده برا ازدواج معجزه میکنه

خیلی طولانیه سختمه 

هر دعا و چله ای ک بگی کردم هر نذری ک بگی کردم 

اما فایده نداشت مطمعنم این نماز هم بخونم فایده ندارم

خیلی طولانیه سختمه هر دعا و چله ای ک بگی کردم هر نذری ک بگی کردم اما فایده نداشت مطمعنم این نماز هم ...

عزیزم‌ روش ساده داره طولانی نیست ۲۰ دقیقه زمان بره عین مفاتیح‌ نیست من به خیلی ها یاد دادم خوندن چه ازدواجی کردن حتی زن مطلقه ۵۰ ساله خوند ۶ ماه هرروز با پسر ۴۵ساله مجرد پزشک شرکت نفتی ازدواج کرد خیلی ها ازدواج‌کردن دوتا دو رکعت نماز بخون شبیه نماز صبح بشه ۴ رکعت بعد ۳۰۰ بار تسبیحات اربعه بخون یعتی سبحان الله والحمدالله لا اله الا الله والله اکبر.این کجاش سخته گلم .ارزش داره هروز بخونی تا زمان ازدواجت بخون مرتب خیلی ها باش رفتن خونه بخت 

خیلی طولانیه سختمه هر دعا و چله ای ک بگی کردم هر نذری ک بگی کردم اما فایده نداشت مطمعنم این نماز هم ...

نماز جعفر عشق یه طرفه را دو طرفه هم کرده دیدم که میگم‌شما بخون اگه هم‌ دانشگاهی ات قسمتت باشه جور میشه

عزیزم‌ روش ساده داره طولانی نیست ۲۰ دقیقه زمان بره عین مفاتیح‌ نیست من به خیلی ها یاد دادم خوندن چه ...

اها مرسی عزیزم حتما میخونم 

نماز جعفر عشق یه طرفه را دو طرفه هم کرده دیدم که میگم‌شما بخون اگه هم‌ دانشگاهی ات قسمتت باشه جور می ...

وای نه من کسیو ب زور از خدا نمیخام 

فقط از خدا میخام ک اگه قسمت هم هستیم پا پیش،بزاره 

اما از شانس من پسره خجالتیه و با دخترا حرف نمیزنه خیلی ساده وبی ریاست 

خیلی آروم و سر ب زیره لباس لش و صاب دار نمیپوشه تتو وپرسینگ نداره مدل موهاش ساده ست خیلی تکه تو دانشگاه فقط میترسم متاهل باشه یا با کسی تو رابطه باشه 

البته بعید میدونم متاهل باشه 

وای نه من کسیو ب زور از خدا نمیخام فقط از خدا میخام ک اگه قسمت هم هستیم پا پیش،بزاره اما از شانس من ...

عزیزم من نگفتم به زور دقت کن گلم نوشتم اگه قسمتت باشه یعنی این نماز موانع بین شما را برمی‌داره اگه تو طالع هم باشی بعدم‌ برا خوشبخت شدنت دعا هم نوعی تلاشه