2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11038 بازدید | 235 پست

یه چیزی بهتون میگم که خیلی مهمه.من شش سال با دوتا بچه ی کوچیک تو یه محله زندگی کردم که همه بچه ها همسن بچه های خودم بودن.چون بچه های من دوتا بودن من بیشتر بچه های‌دیگه‌رو اجازه میدادم بیان خونم با اینکه زحمت زیادی برام‌داشت بخاطر تنهایی بچه هام تحمل میکردم .میوه غذا بستنی و هرچی که در توانم بود براشون میوردم .نصف بیشتر اسباب بازیامون بخاطر بچه‌های دیگه خراب شد.اما اما اما من تاثیرش رو میدیدم که چقدر تو روحیه ی بچه هام زیاد بود که همبازی داشتن .سراغ گوشی نمیرفتن بازی میکردن خوشحال بودن الانم که بزرگتر شدن و ما از اون محله رفتیم به عنوان بهترین خاطراتشون ازش یاد میکنن.به نظر من ارزشش رو داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بچه دو ساله رو با چه جرعتی میفرستی خونه همسایه که تازه اونم بچه سه ساله داره نمیترسی دعواشون بشه ...

چه توپ‌پری 🤣

بابا غلاف کن 

من‌گفتم‌دنبال یه تیکه بستنیم!🤔

من فقط گفتم انتظار نداشتم بعد اونهمه خوبی یه تیکه بستنی را نشون بچه من بده اما نده بخوره

وقتی دیروز دیدم کیک داده اورده حقیقت خیلیم خوشم نیومد 

خوب این داده شاید جای دیگه بدشون بیاد و برای تربیت بچه خودم زشته که بره به جا یه چیز برداره بیاره

من‌میخواستم شکلاتی گزی چیزی ببرم جا کیک تو تظرف خودش بدم بعد یجوری که نه سیخ بسوزه و نه کباب بگم که خیلیم دوست ندارم بیاد بچرو ببره و بچه بد عادت میشه اونم مستاجره پس فردا میره و کلا خوشم نمیاد بچم‌اینور اونور بره

اونروزم‌اومد دیگه نخواستم جلو بچه بگم الن نمیشه لجوج بشه بچم گفتم بعدا تذکر میدم

اما انتظار نداشتم یه چیزیو نشون بده اما نده که بخوره 

میتونست کلا دید کیک اورده دیگه نیاد ببره یا اقلا خوراکی نده یا بده بستنیو فردا دیگه نیاد ببره یا چی

اما گرفتن خوراکی از بچه خیلی بده

عجب ! اینکه توقع داشته باشید بچتون خونه غریبه خودش چیزی میخوره هیچ .. یه ظرفم برا شما بیاره وگرنه هم ...

منم حرفم همین بود که با خودش ببره خوراکی..  عینک  بدم خدمتتون   قشنگ بخون من چی نوشتم 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

نه فقط یه ظرف کوچولو بوده داده خودش بخوره گفته بشین با بچه من بخور این گفته نه مامانماونم گفته پس نگ ...

افرین چه کار درستی کرده 

چه دلیلی داره خوراکی بدن به بچه شما بیاره واسه مامانش؟ 

لطف کرده داده که با دوستش بخورن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه من زبون شیرینی گفت خاله بستنی داد ولی نداد بیارم درشو بست خوب مادر میفهمه دیگه منطور بچشو چون د ...

وقتی کیک رو اورده چطور میگی سهم خودش رو نداده؟ پس چی اورده؟

چقدر گنگ تعریف میکنی استارتر

خیلی عجیبه بدون خجالت اینا رو تایپ کردی دچار شرم نیابتی شدم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نزار بره خونه همسایه

من خودم دوتا بچه دارم بچه ی همسایه هم گاه و بیگاه میاد خونه م و واقعا اذیت میشم با اینکه یک بار هم نذاشتم بچه هام حتی یک ثانیه هم برن اونجا ولی همسایه مون هر روز بچه شو میفرسته خونه ی ما و من واقعا توان نگه داری از سه تا بچه رو ندارم.... چندبار به روش اوردم که من اذیت میشم و همه ش بین بچه ها دعواست و من کل وقتمو مجبورم بالاسرشون باشم تا دعوا نکنن ولی انگار نه انگار

توروخدا بچه هاتون رو نفرستید خونه ی این و اون شاید بقیه کشش نگه داری از بچه تون رو‌نداشته باشن و اینکه بد دور زمونه ای هم هست واقعا ادم به نزدیکانشم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به همسایه

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
به نظر شمام کارش بد بوده؟

کار شما بدتر 

آخه بچه رو میفرستی که چی بشه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تو رو خدااااا ازتون خواهش میکنم التماس میکنم مراقب بچه هاتون باشین ابدا حتی جایی که اطمینان صد درصد دارین تنها نفرستین بچه رو، این وضعیت خراب رو ببینین که چقدر قربانی خشونت جنسی شدن اصلا فرض کنیم یه دست زدن ساده باشه اون بچه نابود میشه روحیش