2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11112 بازدید | 236 پست
اتفاقا بچه بد عادت میشهدیروز کیک برده امروز بستنیفردا شیرینی و ..ما از بچه های مردم قایم میکنیم حالا ...

وقتی کیک لواشک یا شکلات میدی به بچه یعنی این مال بچس دادی به بچه و تمام ..حرفت مثل اینه  انگار حقوقت واریز شده ولی اون پولو به زن و بچت بدی اشتباهه و باید برخورد شه.... عزیز به خودش مربوطه بخوره یا بندازه دور یا بده به مادرش.. وقتی بخاد دزدی کنه و یواشکی ببره بله اون اشتباهه

عزیزم یه عده اومدن برا جروبحث و جنگ و دعوا و توی اکثر تاپیکا هم پیداشون میشه تنها راهش اینه نی نی ی ...

دقیقا عزیزم

حالا من سوال کردم 

خوب اگر کاری برا بچم‌نکرده بود قطعا میگفتم ازت دلخورم بچم دلش خواسته بود و فلان 

من میخواستم‌گزی شکلاتی بخرم ببرم تشکر دیروز 

ولی امروز اینجوری شد 

کلا یه رفتار دوگانه ازش دیدم‌

پرسیدم چکار باید کرد؟ 

که هم بفهمه دلخور شدم هم نیاد بچرو بخواد ببره

بچه اس 

خوب ادم‌نزاره ببرنش میخواد مدام دلخور بشه و گریه و زاری بکنه 

پرسیدم 

که متاسفانه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عزیزمحالا من سوال کردم خوب اگر کاری برا بچم‌نکرده بود قطعا میگفتم ازت دلخورم بچم دلش خواسته بو ...

شما براش شکلات ببر برای کیکی که داده به بچه

یکم همینطوری حرفای معمولی بزن شاید خودش بگه که بچت خواست ظرف ببره ترسیدم بشکنه یا از این حرفا .

دقیقا عزیزمحالا من سوال کردم خوب اگر کاری برا بچم‌نکرده بود قطعا میگفتم ازت دلخورم بچم دلش خواسته بو ...

عزیزم دلخور نشو از بدتر از همسایه ات توی نی نی سایت پرن... براش شکلاتی چیزی بریز یا کیک درست کن ببر براش. تشکر کن و بگو لطفا بستنی رو نشون بده که برا بچت از همون بخری..

ببین اگه میتونی بچتو ببر پارک خونه مادرت جایی که بچتم گریه نکنه . بلاخره شما به بچت میگی تنهایی بخوره و بچه قبول نمیکنه کاریش نمیشه کرد جز اینکه یا هی بری بپرسی و از همون برا بچت بخری یا بچتو سرگرم کنی که نره خونه همسایه .

تو از کجا خبر داری که ظرف کوچیک بوده؟مگه تو اونجا بودی

چون کیکه هم تو یه ظرف کوچولو داده بود 

اندازه پنج شیش سانت تو یه دسکاسه پلاستیکی ازینا که میبرن پیک نیک 

یه دست تو یه باکسه همه چیز داره قاشق فلان داره

ظرفه ازونا بود 

عزیزم دلخور نشو از بدتر از همسایه ات توی نی نی سایت پرن... براش شکلاتی چیزی بریز یا کیک درست کن ببر ...

مادرم رحمت خدا رفته 

خواهرمم ناتنیه و مادرش بچه بوده فوت کرده

جاریم و خار شوهرم اینام همه تهران هستن 

خیلی ما تنهاییم...

پارک هم خیلی دوره

بعد سر ظهر تیغ افتاب تو مغز بچه کلاهم نمیزاره

عصرم سریع غروب میشه

بعد کارای خونه هم هست ادم‌واقعا نمیدونه باید با بچه چکار کنه سرگرم بشه..‌

طفلیا بیست و چاری حبسن تو یزره جا

مادرم رحمت خدا رفته خواهرمم ناتنیه و مادرش بچه بوده فوت کردهجاریم و خار شوهرم اینام همه تهران هستن خ ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه🖤🖤😔😔

پس بچتم بیچاره گناه داره تنهایی .. بزار بره بازی کنه هربار خواست بیاره و ایشون اجازه نداد برو ازش خواهش کن جلدشو نشونت بده که از همون برا بچت بخری چشمش نمونه

بچه دوساله میگه اون بستنی ی جور دیگه بود!!عجیبه ،خوب نزار بره

وا ... بعضی نظراتو ادم میخونه تعجب میکنه 

خوب گفت این نه اونو بده

خداییش یه مدلی مینویسید انگار اصلا تو زندگی بچه دوساله ندیدینا 

خوب منظورشونو میرسونن شده حتی با اشاره بریده بریده یا هر شکل

مادر میفهمه که بچش چی میگه 

این حرفا افتخار نبود بخوام دروغ بگم دنبال پر بازدید هم بودم نمیزاشتم اد دم مغرب که همه کار دارن!   من برام سوال بود پرسیدم به همین راحتی ...

پرو نه اما در کل اسی باید همراه بچش خوراکی بزارع من خونه مامانمم که میرم برای بچم خوراکی میبرم

عجب ! اینکه توقع داشته باشید بچتون خونه غریبه خودش چیزی میخوره هیچ .. یه ظرفم برا شما بیاره وگرنه همسایه آدم بده میشه !! پرویی نیس؟! پس چیه؟!! خب خودتون ظرف کیک میوه و شیرینی اندازه بچه و اون خانوم و دخترش بفرستید نه که توقع بیجا ک اونو هم نگه دارن هم کیک و بستنی مادرشم بفرستن !!

وا ... بعضی نظراتو ادم میخونه تعجب میکنه خوب گفت این نه اونو بدهخداییش یه مدلی مینویسید انگار اصلا ت ...

منم برام عجیب بود نوشتم .همین .و گفتم نزارید بره اونجا بهتره.

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

مگه مونده بوده تو راه که راهش بده یا نده شما اول دقیق بخون بعد توهین کن عزیزماومد با خواهش برداشت ب ...

خب درس عبرت بشه دیگه نفرست . نه برا همسایه بهانه بگیره ! یا برا اوردن کیک و بستنی از خونه مردم گریه کنه !