2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11112 بازدید | 236 پست

استارتر یه توصیه بکنم برای اینکه خودت و بچه ات پیش بقیه دوس نداشتنی نشید انقد حساسیت رو این به خرج نده که وای از دست بچم کشیدن وای بهش احترام نذاشتن وای فلان... ما یه فامیل اینجوری داریم واقعا کسی بچه هاشو دوس نداره مثلا یبار تو عالم بچگی با بچه اش دعوام شد اونم از اینا بود که بدو بدو میره گزارش میده به باباش ..من بهش گفتم میخوای بری به بابات هم بگی برو بگو ازش نمیترسم

بعد این رفته بود به مامانش گفته بود که فلانی به من گفته برو با اون بابات! و گریه کرده بود 

مامانش اومد به من گفت تو اینو گفتی بهش گفتم نه من اونو گفتم که از بابات نمیترسم 

یه نفر اونجا بود گفت ببین چجوری یه حرفو اشتباه میفهمید و اشتباه تعریف میکنید که کلا عوض میشه مفهومش! من احساس میکنم شمام الان داری این کارو میکنی

داری بد قضاوت میکنی از حرفای تیکه تیکه یه بچه که ممکنه خود اون بچه هم اشتباه متوجه شده باشه داری داستان درمیاری

حتی اگه دقیقا هم اینجور که متوجه شدی باشه باید پیش خودت توجیه کنی و به همسایه خوبت بدبین نشی 

بابا شاید بستنی کیلویی بوده خب میداد بچه ات میاورد؟ 

شاید ظرفش شکستنی بوده شاید ترسیده خود بستنی بیفته رو فرش کثیف بشه 

از دست بچه ام گرفته و کشیده دیگه چیه! 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
در این که بچه از خونه مردم چیز یا خوراکی بیاره زشته که اصلا شک نیست خیلی خیلیم زشتهمنتهاش بچه من عقل ...

شاید کم بوده بچه خواسته بیاره طرف روش نشده همون قدر رو بزاره بچه بیاره. اگر خساست یا دلیل دیگه بود کلا نمیداد. رفتارش زشت نبوده ولی رفتار بچت زشت بوده یادش بده یا چیزی میدن نخوره یا اگه میخاد بخوره همونجا بخوره. اون گذاشته دوتا بچه کنار هم بازی میکنن بخورن چه معنی داره بچه بستنیو ک بهش بده پاشه بگه میخام برم با مامانم بخورم.همونجا ک دفعه اول کیک رو گرفته اورده شما خودت باید بهش یاد میدادی ک همونجا بخوره یا اصلا نخوره نه اینکه بگیره پاشه بیاد خونه.بعد میخای بری گله کنی چی بگی؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شد جریان زنعموم دخترش دست میکرده مرتب تو کشو انجیر خشک بر میداشته خب دختر چهار پنج ساله یچیزایی نمی‌فهمه و اینکه خونه عموش هست هرروز کنار همن بعدم مدل خواهر من اینه تو دهنش هم باشه در میاره به همه میده حتی بر نداری ناراحت میشه پنج شش تا هم خواهرم بر میداره زنعمو سر میرسه داد هوار سر آبجی من و همه رو میگیره دوتا رو میده به آبجیم ولی دست دختر خودش خالی نمیکنه آبجی بنده خدا منم به دل میگیره میاد تعریف میکنه شایدم اخلاق ایشون عین زنعمو منه ک پیش خودش گفته یا با بچم میخوره یا هیچی یک هیچ وقت هرروز بچتون یجا نفرستید حتی اگه التماس کردن این برا بچه نیس خودتونم همینه دو بچه فرستادید یا یجایی رفتید استفاده گر نباشید گاها دست پر برید همیشه ن عادت میشه ولی گاهی آره چون آدما بد شدن دل ندارن 

بچه رو من نمیفرستم خونه همسایه هرگز

ولی دیدم همسایه هایی که واقعا خوبن در حد یساعت بچه ای رو نگه میدارن

حس میکنم بستنی کم بوده یا دوست نداره بچه هر چیزی رو برداره بیاره خونشون 

این حرف و زده.

اصلا کارش بد نبوده

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
همه هم میگن نزار بره کارش بد بوده اخه چرا اینو میگید خود اسی میگه دیروز کیک پخته داده بچه آورده بازی ...

اینا میگن بچه اونجا ممکنه امن نباشه

اره به قول بعضی ها ممکنه بستنی کم یا زیاد بوده و نخواسته ببره

بهرحال بنظر من کار بچه اشتباه بوده دفعه اول میگیم اشکالی نداره دفعه دوم و هزارم دیگه نباید تکرار بشه

استارتر بهرحال چند دفعه به بچه بگی گوش میده، نمیشه بگی متوجه نمیشه و وقت تربیت نیست

طبق اون نظر ما شکلات و اینا از اشنا هم قایم میکنیم چه برسه همسایه اون زن ولی هر روز چیزی میداده بچت 

راستی گاهی تو از بچه ها مراقبت کن گاهی اون،،، اون هم مطمینا گاهی دوست داره تنها و ازاد باشه مثلا بره خریدی چیزی

نمیشه همیشه بچه تو بره اونجا ادم بعد یه مدت خسته میشه و میگه مگه من نوکرم همش خودم بچه بقیه رو نگه دارم؟

مثلا بعضی ها بچشون همیشه خونه مردمه وقتی بچه اونا بخواد بیاد میگن نیاد بگن پس چرا بچت همیشه خونه اونا بوده میگن خودشون خواستن به ما چه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خیلی بده اگه از همسایتون گله کنید 

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

شد جریان زنعموم دخترش دست میکرده مرتب تو کشو انجیر خشک بر میداشته خب دختر چهار پنج ساله یچیزایی نمی‌ ...

اره دقیقا یا باید گاهی مثلا شیرینی چیزی بده ببره

حتیگاهی هم بچه ها بیان خونه استارتر تا همسایه هم استراحت کنه مراقبت و نگه داری از دو بچه سخته و همسایه بعد یه مدت ممکنه خسته و ... بشه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

آخه بچه دو ساله رو با چه جرعتی میفرستی خونه همسایه که تازه اونم بچه سه ساله داره 

نمیترسی دعواشون بشه و بزنن همو خدایی ناکرده اتفاقی بیفته؟ 

دنبال یه تیکه بستنی هستی؟ 

کیک داده ناهار داده بازی کرده به جای تشکر دنبال قهر کردنی؟ 

به نظر من یه چیزی بگیر بذار توی ظرف کیکش ببر برای تشکر و دیگه هرگز بچه رو خونه ی کسی نفرست 

فردا روز اتفاقی بیفته مسئولش کیه؟ 

همه انگشت ها به سنت توست که از بچه خوب مراقبت نکردی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بچه نیس بابا از من بزرگتره😐

فکر کردم بچه رو میگی😐😐

بزن دهنش پس این چرا انقد نچسبه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید