2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11112 بازدید | 236 پست
بحث حوصله نیس .. پرویی و پر توقعیه !

اون ک قطعن

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

ینی چی کاری کن بفهمه بدت اومده؟!! خداییش چرا انقد پرو و پر توقعید ! بدش میاد دیگه نفرسته بچشو خونه م ...

پرو  نه  اما در کل اسی باید همراه  بچش خوراکی بزارع من خونه مامانمم که میرم برای بچم خوراکی میبرم 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ بخاله نگفتم باهام بد حرف میرنی

دیدیش بگو

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

بحث حوصله نیس .. پرویی و پر توقعیه !

اینکه به یه بچه خوراکی نشون بدی دلشو آب کنی و ازش بگیری پر توقعی نیست 

میتونست از اول نده یا اصلا نیاد با خواهش برداره ببره

بعد بچه من فقط دو سالشه

خوب من دیروزم گفتم نیار چیزی ولی متوجه نمیشه 

خیلی کوچیکه 

پیام میدم خنگ🗿

💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻 باش

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

به نظر شمام کارش بد بوده؟

انگار متوجه نیستی مقصر خودتی

بچتو از سر باز نکن 

نگه دارخکنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ینی چی کاری کن بفهمه بدت اومده؟!! خداییش چرا انقد پرو و پر توقعید ! بدش میاد دیگه نفرسته بچشو خونه م ...

مگه مونده بوده تو راه که راهش بده یا نده شما اول دقیق بخون بعد توهین کن عزیزم

اومد با خواهش  برداشت برد 

منم گفتم امروز ببر چون بچه بهونه میکنه دیدتون 

ولی اینجوری بدتر بد عادت میکنیشون 

اونم گفت باشه زودی میفرستم بیاد برد 

گریه کنان فرستاد اومد 

وقتی میبینی همسایه ات آدم نیس نذار بچه بره

اصلا نخونده اینجا نظر میدید 

تو نی نی سایت از هر ده تا نظر یکیش خوبه،،، 

دیگه نی نی سایت مثل قدیم نیست 

اگه ادم نبود بچه دوساله مردم رو نگه نمیداشت!!!!! 

اگه ادم نبود کیک و خوذاکی بهش نمیداد 

خواسته ظرف بستنی رو بچه دوساله ببره،،،، شاید گفته میندازه ظرف رو  یا هرچی،،، گفته نبر بشین همین جا بخور!!!! 

این چیش بده!!!!. 

بچه دوساله چی حالیشه که اومده تعریف کرذه برای مامانش،،،، 

مگه کتک زده!! 

مگه چیکار کرده که آدم نیست!!! 

اینکه به یه بچه خوراکی نشون بدی دلشو آب کنی و ازش بگیری پر توقعی نیست میتونست از اول نده یا اصلا نیا ...

بچه ب این کوچیکی چطور اجازه میدی بره خونه کسی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ۲ساله رو میفرسی خونه همسایه؟؟خواهرزاده من ۲سالشه خواهرم نمیذاره تنها پیش من باشه میگه ممکنه بخور ...

طلبکارم هست

اسی همسایه اینکارو کرده ک ناراحت بشی

و ببخشید معذرت میخوام بچتو جمع کنی