2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11163 بازدید | 236 پست

یچی بریز توی ظرف کیکش و براش ببر و ازش تشکر کن و بگو لطفا اون بستنی که نشون بچم دادیو و گذاشتی فریزر بهم نشون بده برا بچم بخرم از دیشب چشمش مونده دنبال همون مدل بستنی.. دیگم نزار بچتو ببره اخه اون بستنی رو میدی به بچه چیکار داری تنهایی میخوره یا میخاد با مادرش بخوره حسودخانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس می کنم یکم گیراییش کمه استارتر

تو همین تاپیک نگاه کنی میفهمی هر کی یه نظر داره 

بعضیا میگن‌کار خانومه بد بوده 

بعضیا گفتن من پر توقعم کارش معقوله 

بعضی گفتن مهربونه 

شمام بهتره نظرتو بنویسی اما توهین درست نیست و اینم ربطی به فهمیدن یا نفهمیدن یا ای کیو نداره جانم

دختر من دوسالسه هر کی دیده میگه ماشالا چه زبونی داره 

ولی در این حد نیس ک بتونه بگه اول بهم بستنی داد بعد گفتم میخام ببرم با مامانم بخورم اونم ازم گرفت گذاشت تو فریزر گفت نگه میدارم فردا بیا بخور 

ینی ایندجمله ها برا من سی سالم سخته چه برسه ب بچه دو ساله

هم کیکو اورد خونه هم بستنی رو میخواست بیاره؟؟ درست متوجه شدم؟؟؟؟

بچش دیروز کیکو اورده با مادرش بخوره 

امروز میخواسته بستنی بیاره  همسایه نداده

فردا میخواسته میوه ببره و روزای بعد هم چیزای دیگه ببره

استارتر همسایه بستنی داده به بچت نه اینکه برا تو بیاره

بجای اینکه بپرسی کار همسایت بد بوده به بچت بگو یا همونجا بخوره یا نخوره 

چه دلیلی داره برا تو بیاره؟؟

(کار بچت خوبه که به فکر تو باشه اما وقتی چیزی مال خودش باشه نه اینکه مال خونه مردم باشه)

همینکه همسایت کیک و بستنی داده بچت باید متشکر باشی خیلی هامون باشیم قایم می کنیم به بچه غریبه نمیدیم

راستش انتظار زیادی داشتی و زیاده خواهی که میگی نزاشته بچت بستنی رو بیاره قرار نیست هر روز یه چیزی برا تو بیاره اینجوری بد عادت میشه باید یادش بدی همونجا بدون تو بخوره

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

یچی بریز توی ظرف کیکش و براش ببر و ازش تشکر کن و بگو لطفا اون بستنی که نشون بچم دادیو و گذاشتی فریزر ...

اتفاقا بچه بد عادت میشه

دیروز کیک برده 

امروز بستنی

فردا شیرینی و ..

ما از بچه های مردم قایم میکنیم حالا همسایه لطف کرده داده بچه استارتر قرار نیست هی ببره خونشون

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

دختر من دوسالسه هر کی دیده میگه ماشالا چه زبونی داره ولی در این حد نیس ک بتونه بگه اول بهم بستنی داد ...

خانومی دیگه قصه نمیگفت که 

گریه میکرد گفتم‌چیشده گفت بستنیمو برد درشو بست 

همین 

چون دیروز اورده بود من پرسیدم چرا برد گفت بیارم با تو 

مادر میفهمه بچه چی میگه خودت مادر بشی متوجه میشی

تو همین تاپیک نگاه کنی میفهمی هر کی یه نظر داره بعضیا میگن‌کار خانومه بد بوده بعضیا گفتن من پر توقعم ...

عزیزم یه عده اومدن برا جروبحث و جنگ و دعوا  و توی اکثر تاپیکا هم پیداشون میشه تنها راهش اینه نی نی یارو براشون تگ کنی همین

بچه من زبون شیرینی گفت خاله بستنی داد ولی نداد بیارم درشو بست خوب مادر میفهمه دیگه منطور بچشو چون د ...

دو حالت داره یا بچه از بستنی خورد، بیشتر خواست که برا شما بیاره همسایه قبول نکرد

یا از بستنی نخورد، از اول گفت میخوام برا مادرم ببرم، همسایه هم دیگه بهش نداد

می‌تونید از بچه بپرسید بستنی که خونه همسایه خوردی خوشمزه بود؟ اگه بگه آره ینی ازش خورده

ولی یه مشکلی هست اونم این که نمیشه به حافظه بچه دو ساله خیلی اعتماد کرد

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

تو همین تاپیک نگاه کنی میفهمی هر کی یه نظر داره بعضیا میگن‌کار خانومه بد بوده بعضیا گفتن من پر توقعم ...

قصدم این نبود که ناراحت تون کنم

اگه این اتفاق افتاده عذر میخوام 

اما آخه همه دارن میگن کارتون از اصل اشتباهه

شما چسبیدی به بستنی!

ببین اگه همسایه خسیس بود از اول نشون بچه نمیداد بستنی رو که !

حدس من اینه ترسیده ظرف شکستنی از دست بچه ۲ ساله بشکنه 

که حقم داره من دست بچه ۵ ساله به زور میدم 

اینم بچه ست یادش میره الکی بزرگش نکن

خانومی دیگه قصه نمیگفت که گریه میکرد گفتم‌چیشده گفت بستنیمو برد درشو بست همین چون دیروز اورده بود من ...

اگه درست متنو میخوندی و متوجه میشدی 

نوشتم منم دخترم دوسالشه 

احساس میکنم ی بار بستنی داده ب دخترت 

تموم کرده بازم خواسته 

گفته باشه برا فردا 

شما اشتباه متوجه شدی