2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

.فیش حقوق .حایی که کار میکنی .یکی گفته بود به حای ضامن هم قبول میکنن البته نمی دونم درست کفته بود یا ...

کار ندارم

دو تا ضامن با رتبه abمیخام ک پیدا نمیشه

خدایا شکرت...

چقدر؟

نمیدونم یه بنده خدایی میگفت ۲۰ دادم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مامانم میده قسط وام ازدواج یا نهایت خودم میرم سر کار

خب مامانت فیش حقوق داره .البته فیش حقوق باسفته که امضا کنه .یک ضامن خساب میشه .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

هرطور شده پیدا کن ولی خیلی سخت میگیرین من پدرم درومد نباید چک برگشتی داشته باشن یا صامن کسی شده باشن ک قسط عقب افتاده داشته باشه کلا همه جوره خوش حساب باشن 

کارمند یا بازنشسته تامین اجتماعی یا جواز کسب دار پیدا کن

بعضیا پیدا میشین ضامن بشن ولی خیلی کم و مبلغ خوبیم میگیرن و اینکه بعضیاهم سعی میکنن وامو نصف نصف بردارن یا قسط با شما یا اونم نصف نصف ولی خب ب هرحال شما ۲تا ضامن میخوای ک اگر بخوای دوتاشو پولی پیدا کنی دیگه چیزی از وامت نمیمونه اگر پیدا نکردی سعی کن بفروش ولی خب اونم آدم می‌ترسه باید آدم خوب پیدا کنی 

۲۰هم خوبه به هر کی میگم بیاد ضامن بشه حق الزحمه شم بهش میدیم میگن ن

از همکارا بپرس کارمندای بانک هستند بعضیا چک میگیرن و پول

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه فیشحقوقی ندارع

ببین همه ی اینا برا کسی که بخاد ضامن شما بشه سوال هست که چطوری میخواهید قسط وام رو پرداخت کنین .اگه گواهی کسب دارین میتونین به حای ضامن ببرین اگه فیش حقوق دارین میتونین به جای ضامن ببرین .البته همه ی مدارک راستی ازمایی میشع اگه مشکلی نبود وام پرداخت میشه .فرض خودتون شرایط ضامن شدن رو داشتین اگه کسی ازتون میخواست که ضامن وامش بشین ایا قبول می کردین .اگه اطمینان داشته باشین که طرفتون اقساط وام رو پرداخت میکنه و مشکلی برا شما پیش نمیاد .ضامن میشدین .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم