2777
2789
عنوان

گروه خانوادگی مون

594 بازدید | 29 پست

می‌خوام توی گروه خانوادگی مون بحث راه بندازم . 

نظرتون .؟

فقط داداشا و ابجی ها با پدرمادرم عضو هستن . 

الان آبجیم کلیپ گذاشته ک یه روانشناس میگه  پدرمادر خوب اونیه ک فرزند رو بزرگ می‌کنه برای رفتن ن برای نگه داشتن و این حرفا . ..

آبجیم غیر مستقیم داره میگه ازدواج میخواد  بکنه . اینقدر مانعش نشید .

بابا و مامانم خیلی سخت گیرن و اذیت می‌کنن برا همه مون همینطوری ان،

الان دیگه می‌خوام سکوت رو بشکنم . جواب کلیپش. 

اینو بنویسم چطوره 👇

یعنی برا ازدواج میگی عزیزم ؟
ببین بابات رو ببین . ...،  ...  .( نقطه چین ها اسامی هست) حذف کردم .
اونا چ گلی ب سرشون زدن .
همه ک  کبوتر  عاشق نمیشن .
بعدم بابا نمیزاره چون اول میگه باید جد وابادش رو‌تحقیق کنم ک دعوا میشه مثل همیشه .

ولی ان شاءاللع خوشبخت بشی عزیزم 

این پیام رو بدم همه تعجب میکنن 🤣 می‌خوام بفرستم دیگه هر چی بگن جوابشون رو میدم،، یعنی چی بچه رو نمیزاری با پسره صحبت کنه . اونم تازه یارو  اومده اجارزه گرفته ازمون .اگه یواشکی اینکار رو میکرد چی ناراحت نمیشدی؟ 

یا خودم رو نکاه میکنم تا این سن براشون هرکاری کردم و بازم میکنم منتی نیست . 

ولی اونا برام چیکار کردن ؟؟؟ چجوری بزرگم کردن ؟ 

چی خریدن برام ؟ الآنم ک صحبت ازدواج میشه  میگن ن باید پسره  دایی  برادرزاده خاله ی  عمه نوه شو ببینم چجور آدمیه😐

انگار خودشون خوبن بقیه همه بدن .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

سکوت کنی بهتره 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده تون گروه دارید؟ ما تو خونه به زور هم رو تحمل میکنیم میریم تو فضای مجازی تا یه کم از هم دور شیم 😐🤣

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

با خانواده تون گروه دارید؟ ما تو خونه به زور هم رو تحمل میکنیم میریم تو فضای مجازی تا یه کم از هم دو ...

تو روووحت😂😂😂😂خیلی خوب بود

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

کاردرستی میکنی ماهمه برای ازدواج جلوی پدرمون وایستادیم وگرنه الان همه ترشیده شده بودیم نه میذاشت درس بخونیم 

نه هزینه مونو میداد 

نه خواستگار قبول میکرد 

همه بادعواا ازدواج کردیم 

خودش بدترین ادمه بعد میگفت خواستگارات چراپولدارنیستن 

تو روووحت😂😂😂😂خیلی خوب بود

🤣

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

سکوت کن به نظر من . الکی جنجال درست نکن

اخه تا کی همش سکوت کنیم. بسه دیگه خسته شدیم ماهم آدمیم‌

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

سکوت کنی بهتره

همش سکوت سکوت . همش غیر مستقیم باید حرف بزنیم 

خودشون نباید بفهمن این چیزا رو!!

همه دارنولی من عضو هیچ کدوم گروهی نیستم تازه براماجالبه گروه نوادگان هم داریم😅

نوادگان !!! 😳 🤣🤣