2777
2789

پسرم با همه توانایی هاش بیکاره 

خواهرم و دختر دایی ام با هم درس خوندن اون سر کاره خواهرم نه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکت خیلی خیلی درد داشت ما که پدرمون کارگره بابد تماشا کنیم فقططططط هییییی دنیا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ما راضی نیسیم امثال عموت و بقیه پارتی بازی کردن الهی نونشون حلالشون نباشه

مگه هست؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ازمون نیست همه آقا میخوان یدونه زن تو این چهارسال من ندیدم خانم بخواد

سازمان های دیگه تامین اجتماعی اموزش پرورش بهداشت

به هرحال کار دولتی چون مربوط ب حاکمیت کشوره باید از مسیر درست انتخاب بشن نیروی انسانی ش

من یه سازمان دو سال طول کشید مسیر انتخابش 

آدمی از خودش به کجا شکایت ببره؟!

تاپیکت خیلی خیلی درد داشت ما که پدرمون کارگره بابد تماشا کنیم فقططططط هییییی دنیا

دقیقا

پسرم با همه توانایی هاش بیکاره خواهرم و دختر دایی ام با هم درس خوندن اون سر کاره خواهرم نه

پسرتون چند سالشه؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مگه میشه؟ بانکی یک زمانی میتونستن بچه هاشون برن

بله

آدم با نفوذ باشه میتونه بدون آزمون به عنوان نیروی شرکتی ببره. بعد از چتد سال هم یه آزمون داخلی برگزار میشه اگه قبول شد رسمی میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

حالا بابای من که کاری نکرده برام چه کمکی کرده مثلا

کلا گفتم عزیزم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

عریزم  دیگه موروثی شده این‌چیزها متاسفانه نه وجدان مونده ن حلال حروم 

کاربری دوم  قرآن ختم میکنم هر کسی دوست داشت اطلاع بده

ازمون استخدامی نیست بیکارم خوبه ؟ شغل نیست بیکارم خوبه

خب تو شهر شما حتما الان خانمهای زیادی هستن جویای کارن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*