خودش کارمنده بانکه همه بچه هاشون بردن عمومم کارمنده دخترش با رشته معماری برده یه دوست داره معاون بنیاد مسکن شهرمونه دوست صمیمی هستیم چنبار خودش گفت بیا اینجا کار کن مدرکت بگیر یه کاری برات پیدا میکنم ولی بابام نزاشت گفت نمیخواد میگم یه کاری بکن میگه من رو نمیزنم به ااطرت برو آزمون بده به خاطر غرورشه ها حالا من نشستم هی آزمون چک میکنم کجا شهرم میخواد زن نمیخواد اصلا خسته ام
خیلیا مثل شما هستن و پارتی ندارن اوناچی؟البته فکر نکنی لحنم بده و تورو مقصر میدونمکشور کلا شده پارتی ...
مثل من کسی رو ندارم بیکار موندم نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن امیدم شاغل شدن بود گفتم از این شهر دور میشم شاید فرجی شد ک اونم پوچ شد رفت تو هوا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.