2777
2789
خیلیا مثل شما هستن و پارتی ندارن اوناچی؟البته فکر نکنی لحنم بده و تورو مقصر میدونمکشور کلا شده پارتی ...

مثل من کسی رو ندارم بیکار موندم نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن امیدم شاغل شدن بود گفتم از این شهر دور میشم شاید فرجی شد ک اونم پوچ شد رفت تو هوا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینکارارو میکنن بعضیا ب حقشون نمیرسن و ناحقی میشه همه باید در یک تراز باشن و سنجیده بشن 

پدر شما کار درست رو میکنه 

کاربری دوم  قرآن ختم میکنم هر کسی دوست داشت اطلاع بده

آره میگه آزمون بده رسمی برو با احترام عزت حالا کو آزمون استخدامی

شما خودت با اون معاون ک دوستتون هست صحبت کن اگه آقاست بهش بگو عمو ی کاری کن برام اگه خانم بهش بگو خاله 

اگه صمیمی هستین اگه نیستین بگو آقا یا خانم 

بلهآدم با نفوذ باشه میتونه بدون آزمون به عنوان نیروی شرکتی ببره. بعد از چتد سال هم یه آزمون داخلی بر ...

خوش به حالشون خدا شانس بده 

من خیلی وقت تو شرکت ها مختلف کار کردم

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼