2777
2789

چرا من یکیو ندارم که وقتی دلم میگیره بغلش کنم . باهاش درد و دل کنم ، یه آدم چقدر میتونه تنها باشه آخه. ای بابا😐😐 دلم یه رفیق دلقک میخواد که بتونم باهاش دلقک درونمو فعال کنم😂😂🎀 توی جمع قهقهه بزنم و بلند بلند باهم بخندیم.

آقایون گفته باشم خدا شاهده اگه درخواست دادید میکشمتون😐😐😐البته راه های بشر دوستانه تری مثل رد درخواست هم هست😂 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی این اتفاق خیلیییییی خوب برات میفته

اونجا هم میگی خدایاااا چرا بین این همه آدم من؟ 

* یه روش دیگه اینکه اصلا محل ندی، 

همینجوری بمونن تا زیر پاشون علف سبز بشه 😂

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

منم تو همون مسیرم که داری میری😑

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
وقتی این اتفاق خیلیییییی خوب برات میفتهاونجا هم میگی خدایاااا چرا بین این همه آدم من؟ * یه روش دیگه ...

اتفاق خیلی خوب کجا بود خواهر من ؟ فعلا که بلاهای الهی و غیر الهی یکی یکی دارن رو فرق سرم نازل میشن😂😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

اتفاق خیلی خوب کجا بود خواهر من ؟ فعلا که بلاهای الهی و غیر الهی یکی یکی دارن رو فرق سرم نازل میشن😂 ...

مشکلات بوده و هست

ولی کفر نگو.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

چرا خب؟ چرا باید با وجود این همه آدم روی زمین، همه تنها باشیم؟

چون دلا سنگ شده 

چون همه بفکر خودشون 

انقد ادمای بد، جواب خوبیها رو بد دادن دیگه نسل خوبا منقرض شده 

و مهمتر از همه آخروزمان هست 

دنیا غرق در ظلم و تنهایی بشریت