2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم از خانواده همسرم دلخور باشم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 146 پست
خونه ماشین عروسی سرویس کادو هم دادن مهمترینش خونه هست از این کادو چی بهتره؟ن گلم حتما توانشون همینقد ...

جالب اونایین که میگن کوتاه اومدی

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

اهاابازم خونه خریدن خودش خیلیه عزیزمطلاهم خریدن ما خودمون رسم نداریم خانواده پسر حتما خونه و ماشین ب ...

طلاهاشون‌خیلی کم‌و سبک بود 

من سرویس عروسی نداشتم 

خونه هم بنام خودشونه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان وقتشه کم کم مطالبه کنی. از موارد ساده شروع کن کم کم چیزای گرون تر بخر . شیش ماه یه سال برنامه ب ...

عزیزم گفتم که درامد شوهرم به این چیزا نمیرسه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

باید ملک و طلاشونو میفروختن خرج عروسی میکردن.سوالی میکنیدااا عزیززززم

من نگفتم خرج عروسی کنن

ولی من سرویس عروسی هم نداشتم ! 

باید به قولایی که دادن عمل میکردن

چه کارمندی که دریافتی این مدل سابقم که داره مطمعنی از درامدش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین یا شوهرت باید درآمدشو ببره بالا. یا اگه این کارو نمیکنه ، خودت برو سر کار و دیگه کار خونه نکن. شوهرت کارای خونه رو انجام بده. خب زندگی خرج داره ، شوهرت نقشش چیه تو زندگی؟ این همه شما بشوری بسابی که شوهرت بخوره و بخوابه و چندرغاز در بیاره

ای جان چه پدر ساده و قانعی😂

خیلی بده خیلی 

بگم چی والا این سایت خیلی مشکلات زن شوهرا سختر کرده و اختلاف بین زن شوهرا بیشتر کرده ...

خیلیا همین چیزا هم ندارن بخدا ....آدم نباید زندگیش با بقیه مقایسه کنه.

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

خونه بابات چی داشتی؟ وضعیت مالی بابات از اونا بهتر بود؟

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

عزیزم قول و قرارو ول کن. کمی بالغانه تر به موضوع نگاه کن. الان تلاش کن واست خرج کنه. شیش ماه یه سال ...

حقوقش دست منه 

ولی فقط خرج خورد و خوراکه به هیچی نمیرسیم 

درامدش کمه

بله کوتاه اومدم 

چون هزارتا وعده وعید دادن که بهشون عمل نشد 

من نگفتم خرج عروسی کننولی من سرویس عروسی هم نداشتم ! باید به قولایی که دادن عمل میکردن

عزیزم سرویس یه بار خریده میشه یا تو عقد یا تو عروسی که برای شما تو عقد خریدن

همسرتونم تک پسره اما تک فرزند نیست پس اگر خونه رو مقابل جهیزیه دخترا بگیریم که البته خیلی بیشتر از جهیزیه هست باقی خریدها لطفی بوده در حق همسرتون از طرف خانوادش.مگر اینکه خانوادش به دختراهم کنار جهیزیه خونه هم داده باشن.من خیلی شنیدم دخترا ناراضین میگن پدرمون همه دارو ندارشو داد برای پسراش

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...