سلام دوستان. ما چند هفته ای هست اثاث کشی کردیم و این خونه روبرویی یه گربه گیر کرده تو بالاپشتبون بعد من تازه متوجه شدم به پسرهایی ک اونجا زندگی میکنن گفتم هی پاس میدن به همدیگه، آتش نشانی هم گف فقط مالک باید زنگ بزنم چیکار کنم دیگ ب نظرتون
امروز یه تیکه مرغ پرت کرد بیچاره انقدر گشنش بود آب هم ک از آب رفته کولر که چند قطره بود فقط خورد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان یکی از اون پسر هارو دیدم گفتم باز اون گربه گیر کرده بیارین پاین گفت که نه اون بین دوتا دیوار بچه داره میگم خب بچه هاشو هم بیارید پاین میگه نه همون جا جاشون خوبه اون صبا میره برا بچش دنبال غذا میگم آخه تو بالا پشتبوم چه غذایی میگه نه ما بهش میدیم من نمیدونم کی بهش غذا میدن که این کلا درحال سر و صداس
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
#حامی_حیوانات!_نویسنده... تو تاپیک حیوانات تگم کنید=} . من وقتی از واژه بچه استفاده میکنم منظورم چیزیه که شما به چشم پِت میبینید. هیچ انسانی اشرف مخلوقات نیست هیچ حیوانی نجس / نحس نیست حیوانات هم برای تغذیه ما خلق نشدن _.غذارسانی به حیوانات اکوسیستم رو بهم نمیزنه. حیوانات خانگی[سگ گربه جونده و پرندگان و خزندگان خانگی] جاشون تو طبیعت نیست و توانایی زندگی تو طبیعت رو ندارن. و در آخر همه حیوونا از همه انسان ها درک و محبت بیشتری دارن و از همه ادما بهترن اونایی که غیر اینو میگن از کلمه <آدم>به درک کافی نرسیدند! هرکس سبک زندگی متفاوتی داشته و سبک زندگیش تجربه هاش رو تو هرچیزی مشخص میکنه و هرکسی تو چیزی تجربه و درک بیشتری داره کسانی که مخالف حیوانات هستن غیر نظرات من رو دارن نیان تو تاپیک های من چون میدونین نشونه بی ارزشی خودتونه انسان ها خود ارزش خود را تعیین میکنند"ویکتور هوگو"