2777
2789
عنوان

شوهرم نمونه بارز یه انسان خسیس

1189 بازدید | 73 پست

بهش وام افتاد نزدیک ۱۸۰ تومن ب اسم من نوشته بود

بهش گفتم اگ نفر اول تا سوم افتاد چقد ب من شیرینی میدی گف ۵ تومن

درست نفر سوم بهش افتاد بعد گفتم شیربنی من یادت نره گف باشه هروقت واسم زد واست میزنم 

دیشب واسش ۱۰۰ ریختن من ب شوخی و خنده گفتم مبارکه و فلان از من یادت نره ک قولشو دادی گف ۲ تومن واست میزنم 

هی میگف اصن چرا باید بزنم چیکار میخای بکنی 

گفتم فک‌کن میخام بریزم دور تو قول دادی منم رو این پول حساب کردم حالا خوبه ۵ تومن نمیدی

دیدم ۲۵۰۰ زد اونم با کلی ناراحتی.  

گفتم این ج طرز پول دادنه من نه گدام ن مونده این ۲ تومن پولت . میخاسم برا خودم سکه بخرم کم‌داشتم یکم . یهو شروع کرد ک‌اره اگ‌قرار بود ولخرجی کنم الان ک ..ی رم نداشتیم تو دست و بالمون من تعهد ندادم ک بهت پول بدم و قاطی کرد 

انقد بهم برخورد ک حد نداره . پولشو همون دیشب براش زدم و گرفتم با چشم گریون خابیدم از دیشب باهاش سرسنگینم

واقعا متاسفم واس اینجور ادما 

تو با ۲ تومن ب کجا میخای برسی ک انقد پولات ب جونت وصله

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عقد هم بهت پول نمیداد

نهه اصلا . میگف چون شاغلی دستت تو جیبته من مسئولیتی ندارم بخام پول بدم

یا از بابات بگیر یا خودت

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
نامرده

خیلی 

بهش بگو شوهرمی وظیفه اته بهم پول بدی 

برم از سوپری سر کوچه پول بگیرم خرج کنم 

بگو همونجور که من زنتم و وظایفی نسبت به تو دارم تو باید خرجیمو بدی 

بگو من بهم برمیخوره غرورم له میشه اینجوری بخوام ازت پول بگیرم سر ماه و ماه خودت برام مثلا ۵ تومن بزن 

خدا صبرت بده زندگی با ادم خسیس سختهه

باورت میشه ب فکر‌ جدایی افتادم

نامزدید یا عقد یا تو خونه خودتونید؟

۵ ساله خونه خودمم .‌بچه ندارم

نهه اصلا . میگف چون شاغلی دستت تو جیبته من مسئولیتی ندارم بخام پول بدمیا از بابات بگیر یا خودت

عزیزم خودت درامدت خوبه؟

وسط ماه به بهانه مختلف بگو حقوقم تموم شده ازش پول بگیر

خودت سرکار میری ؟ حقوق شوهرت مگه چقدر عزیزم ؟

نه خونه دارم 

شغلش ازاده یه روز ۱ تومن یه روز ۳ تومن یه روز هیچی