2777
2789
عنوان

شوهرم نمونه بارز یه انسان خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 73 پست
عزیزم🥺

واقعا واسم زور داره 

چون‌خانوادم قشر مرفهی نبودن و نیستن این‌اقا هرکار دلش بخاد میکنه

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هه نفقه ای ک هرماه بهم‌میده ۷۰۰ تومنه . کجای کاری ؟؟؟ هرچی ام‌بگم میگ چی لازم داری تو ک هرچی خاسی م ...

نفقه یعنی خورد و خوراک پوشاک مسکن خرج دوا دکتر

وگرنه این که هرماه میگیریم پول تو جیبیه. ما میگیم ماهانه

باید پول و بگیری اینجوری عادت میکنه با ناراحت کردنت پول دادن و بپیچونه.

نمیده هرکار میکنم‌نمیده .‌ بهش میگم میخام‌برم اصلاح . میرم اصلاح اگ‌۱۰۰ تومنو یارو بکنه ۱۲۰ تومن قاطی میکنه چخبره 

ی بار رفتم ی جای دیگ‌ اصلاح شد ۱۸۰ .ببینی‌چیکا کرد

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
میگف من تا وقتی زیر یه سقف نریم‌هزینه نمیکنم

گدا بودن شاخ دم نداره...یعنی زیر یه سقف نبودین شوهرت نبود....حالا نداشته باشه یه چیزی.ولی داره خسیس بازی در میاره...بدون تا آخر زندگی همینه...حالا بعضی آقایون بعد بچه خساست میزارن کنار .ولی ریسکه...ممکنه تغییر هم نکنه...پدرش هم خسیسه؟

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ببین عزیزم به زورم شده بگیر ازش دفعه اول دوم دعوا راه میندازه اشکال نداره بعدش عادت میکنه خودش میده

من ادمی‌ام ک‌از منت گذاشتن متنفرم .‌متنفررررر 

یا پول نده یا میدی با رضایت قلبی بده 

الان با ۲ تومن چقد فشار میاد بهت لامصب بی دین

گدا بودن شاخ دم نداره...یعنی زیر یه سقف نبودین شوهرت نبود....حالا نداشته باشه یه چیزی.ولی داره خسیس ...

آخه میدونی اشتباه از خودمونه نباید کنار بیایم هرچی سلیطه تر بی ملاحظه تر موفق تر

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

خسیس بودنشو خودت میدونی. ولی این که تعریف کردی ربطی به خساست نداشت.همین طوری گفته ۵ تومن میدم. معمول ...

شوهرم جایی‌نمیخابه زیرش آب بره .‌ هرکس‌دیگم‌ بود حداقل ۱۰ تومنشو میگرف 

من ب عنوان‌زن این خونه 

ب عنوان شریک‌زندگیش ۵ تومن‌ارزش نداشتم‌؟ تازه همونم ۲نیم زد با کلی غر غرو طلبکارانه

میگف من تا وقتی زیر یه سقف نریم‌هزینه نمیکنم

خیلی ها چنین رسمی دارن...

شوهر منم می‌گفت 

البته شوهر من آدم مقتصدیه واقعا...

آدم های دست و دلباز اینطوری نمیگن...

حالا داداش خودم که برا زن عقدی ش هیچی کم نمیذاشت، دختره بعد ۹ ماه هوا برش داشت ، حق طلاق داشت، طلاق گرفت رفت...

فک کن تو خونه باباش اصلا شورت نداشت بعد عقدش می‌گفت هر شورت رو یه بار بپوشه میندازه آشغالی!

خب ی کاری کن سعی کن خرید خونه رو ازش کارت بگیری خودت انجام بدی و پس انداز کن از کارتش پول بردار البت ...

میرم لیزر میشه ۵۵۰ ی بار ۶۰۰‌گرفتم گف رسیدشم بیار لازم‌دارم‌

‌من هرچی بگم‌از این‌ادم کمه کم

میگم‌پول بزن‌برم‌خرید ۲۰۰ میزنه مثلا سیب زمینی و گوجه خیار میخرم میشه ۱۹۰ تومن رسید باید بدم . بعد میگ ده‌تومنو نداد بهت میگم چرا میگ خب باشه دستت لازمت میشه 😐 ده هزار تومن بهم‌میده انگار صدقه داره میده

میرم لیزر میشه ۵۵۰ ی بار ۶۰۰‌گرفتم گف رسیدشم بیار لازم‌دارم‌‌من هرچی بگم‌از این‌ادم کمه کممیگم‌پول ب ...

وای پس خیلی خسیسه خودت برو سرکار

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم