2777
2789
عنوان

گیر کردن گربه در بالا پشت‌بام

| مشاهده متن کامل بحث + 4370 بازدید | 572 پست
هیچی بخدا من ک انقدر امروز براش گریه کردم باز به یکیشون گفتم گف نه جاش خوبه ما خودمون غذا میدیم به خ ...

بمیرم براااااااش.. چقدر مظلوم..

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد ازاد شد

گربه چند باز از درخت رفته بود پشت بوم بعد نتونسته بره پایین منم در رو باز کردم به زور اوردمش تو با مرغ گولش زدم در رو بستم ترسیده بود میپرید بالا دره

بعد ردش کردم پایین به زور

بالاخره بسلامتی رفته پایین

🐈‍⬛❤️🐾
چیشد ازاد شدگربه چند باز از درخت رفته بود پشت بوم بعد نتونسته بره پایین منم در رو باز کردم به زور او ...

نه عزیزم منم چند بار غذارو پرت کردم براش پاین اصلا نیومد پاین چون بچه به دنیا آورده می‌ترسه بیاد پاین دیگ نتونه بره بالا پیش بچش

فعلا شما غذا پرت کن براش، یه کیسه فریزر هم آب پر کن یه گوشه اش رو سوراخ کن بنداز براش، بچه اش هم بزر ...

فاصله زیاده آخه کیسه فریزر رو پرت کنم ک میترکه همش میریزه زمین.از یه طرف اون بیچاره هم تشنشه صب آب کولر رفته بود یکم زمینو لیس زد آدم میمونه دیگه

میشه ادرس عکس گربه اینارو بدی ؟

ک خودمو دوستام همزمان برا مرده بفرستیم

و هی پشت هم بهش پیام بدیم

که شاید اینطوری زودترجواب داد

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

میشه ادرس عکس گربه اینارو بدی ؟ک خودمو دوستام همزمان برا مرده بفرستیمو هی پشت هم بهش پیام بدیمکه شای ...

اره آره الان بهتون درخاست میدم قبول ک کردید براتون میفرستم 

فاصله زیاده آخه کیسه فریزر رو پرت کنم ک میترکه همش میریزه زمین.از یه طرف اون بیچاره هم تشنشه صب آب ک ...

نه نمیترکه، کامل پر نکن که یه لیوان بریز بنداز

چند تا همین شکلی بندازی یه مقدار آب گیرش میاد

سلام اسی چیشد بچه حالش خوبه؟

سلام 

چی بگم والا ،یکم پیش براش غذا انداختم،

ب یکی از اونایی ک اونجا زندگی میکنن هم گفتم دوباره گف اون خودش غذا پیدا میکنه گفتم بالا پشت بوم چ غذایی صب آب کولرتون رفته بود زمین رو داشت لیس می‌زد هیچی نگف رف