2777
2789
عنوان

دیگه دوره ی دخترایی مثل ما به سر رسید

2773 بازدید | 124 پست

کاش منم میتونستم یه پسرو جذب خودم کنم باهاش دوست شم بعدم بتونم نگهش دارم باهم ازدواج کنیم 

ولی نمیتونم  حتی یکم بیشتر حالت رسمی با یه آقا حرف بزنم چون تربیت خانوادم اینجوری بوده 

با وضعیت خانوادگی ای که دارم ازدواج سنتی خوبم نصیبم نمیشه

خیلی ناراحت و تنهام 

من یه اسکل احمقم همه دخترای این دوره با عشق ازدواج میکنن بعد من منتظرم فقط مرگم برسه از تنهایی نجات پیدا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم یه پسر میبینم چنان اخمام میره توهم انگار چیشده😂

ازدواج سنتی هم خوشم نمیاد 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

با عشق ازدواج میکنن؟مطمئنی؟

والا تاپیمای نی نی سایتی میگن با جیب پسر ازدواج میکنن نه با عشق

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔