2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناخن کاشت نشانه باکلاس بودنه؟!!!!ناخن طبیعی اگر مرتب و تمیز باشه خیلی شیکتره،نهایتا اینکه لاک بزنید،خیلی هم قشنگ میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

هرکسی یک مدل دوست داره ولی نشونه هیچی نیست 

من دوست دارم سالهاست دارم 

ولی اگر کسی دوست نداره قرار نیست هرچی به زبون میاره بگه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من الانشم کاشت دارم و دوستش دارم ؛ یه تایم طولانی هم نداشتم
در هر دو حالتش هم باشگاهمو می رفتم :)

اما اگر ناخن های خودم مقاومت داشت ، حتمن تایم کاشت ناخنم کمتر میشد
از کاشت بد نمیگم لذت بخشه برام
ولی گاهیم دوست دارم ناخن خودمو داشته باشم
به بقیه فکر نکن ، از ذهن آدمها نمیشه خوند ///

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

منم همیشه بلند میکنم و لاک میزنم ،کاشت سرطان زاست

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

همین الان داشتم یه کلیپ درمورد کاشت ناخون و سرطان ناخون میدیدم اگه بتونم الان لینکش رو میذارم برو بب ...

https:

//uupload.ir/view/vid_20250827_134543_380_lmpb.mp4/

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
https://uupload.ir/view/vid_20250827_134543_380_lmpb.mp4/

کپی کن و فاصله بین دو تا خط نوشته رو پاک کن میتونی فیلم رو ببینی راه دیگه ای نداشت نمیتونستم لینک بذارم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

کاشت هم مثل خیلی از مدهای دیگه به فراموشی سپرده خواهد شد الان هیچ کس از مدلهای دهه ۸۰ خوشش نمیاد مخصوصا اون کلیپس های چند طبقه...😅 از طرفی کاشت برای بدن بسیار مضر هست و عباداتت رو تحت الشعاع قرار میده و مهمتر اینکه ما از دل آدمها و شرایطشون خبر نداریم و فقط به خودت و شرایط خودت نگاه کن و بهترین رو انتخاب کن با اندیشه

کی تعیین میکنه خز چیه🙄

همونی که الان به شلوار لوله دهه ۸۰ میخنده 

همون که به ارایش عروسای دهه ۸۰ میخنده 

همون که به کلیپسا میخنده 

همون که به مانتو اپل داره دهه ۶۰ میخنده 

همون که به فوکول دخترا دهه ۶۰ میخنده

👍🏻👍🏻👍🏻