2777
2789
عنوان

شوهر عنترم از داداشش طلب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 97 پست
من شرایط زندگی شمارو نمیدونم. ولی همین اتفاق چندین سال پیش برای پدر مادر من افتاد. یه عمو دارم که تا ...

منم زورم میاد که قدرنشناسه 

شوهر من تصادف کرد ، داداشش یه کمپوت نیورد براش 

الان هم از اون ناراحت نیستم 

از شوهر خرم ناراحتم که چشمش رو رو همه چی بسته و فقط میگه داداشم گرفتاره

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم زورم میاد که قدرنشناسه شوهر من تصادف کرد ، داداشش یه کمپوت نیورد براش الان هم از اون ناراحت نیست ...

ای بابا…. کاش حداقل چشم و روداشتن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
حالا همه مهربون شدن شوهرش سر گنج نشسته که از حق زنو بچش داره میده داداشش که ایشونم راضی نی ...

بابا همه اینا که دم از بخشش میزنن یه چیکه آب از دستشون نمیچکه فقط فاز گرفتن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

والا منم از این میسوزنم به خدا اگه خواهر شوهرم بود اصلا حرفی نمی‌زنم ولی این آقا از ما پول گرفت داد ...

آدم میمونه تو کار اینا بخدا. نی نی سایتی هاهم که...چپ و راست رنگ عوض میکنن

از این میسوزی به خودشون زندگیشون خوب میرسن بما که میرسن ندار و گدا میشن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

والا منم از این میسوزنم به خدا اگه خواهر شوهرم بود اصلا حرفی نمی‌زنم ولی این آقا از ما پول گرفت داد ...

اگه اینطوره حق با شماست. من فکر کردم مشکلی داشتن که قرض کردن همسرتون نباید برای طلا قرض میدادن وقتی خانواده‌شون لازم داره.