2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمونم ی بچه ده ماهه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 72 پست
ببین عزیزم سبک های متفاوتی از مردها وجود دارند که من فکر میکنم شما زندگی بقیه رو هم تا حدودی مقایسه ...

اره مشخصا و مستقیما هستن و تاثیر میزارن من زندگی قرتی و پر از هیجان و گشت و گذار و تفریح و بخودت رسیدن دوست دارم شوهرم زندگی اروم و بی دردسر و بدون مشغله ذهنی میخاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه چند وقتم برو تو نقش همسر جواب میده حتما اتفاقا رفیق بودن زوج گام مثبته و این یعنی میتونید من ...

اره دقیقا ما همو نقد میکنیم درد و دل میکنیم راهنمایی میکنیم موقع ابراز احساسات ک‌ میشه انگار همه چی فیکه حداقل از نظر من

اره مشخصا و مستقیما هستن و تاثیر میزارن من زندگی قرتی و پر از هیجان و گشت و گذار و تفریح و بخودت رسی ...

میدونم چی میگی ولی بنظرم شما نمیدونی ولی هر کس از خانومای ک زندگیشون این جوریه ...بعد از یه مدت مردش سر و گوشش جنبیده 

اونی ک ما می‌بینیم از دور خیلی همچین هم احساس خوشبختی نمی‌کنند چرا چون شوهرشون علاوه بر بد دهنی خرجی هم نمیده چشمش هم ناپاکه کلا یه جریانات مخفی وحشتناک دارن... یعنی می‌خوام بهت بگم فکر نکنی شما با این ادم تلف شدی ... و اگه طلاق بگیری یه مرد همه چی تموم میاد سراغت ... 

می‌خوام با خودت فکر کنی 

چون ماها معمولاً دچار خطای شناختی نسبت به خودمون و اطرافیان مون هستیم 

ازم دوازده سال بزرگتره بیشتر بفکر ایندست تا زمان حال همش درحال کار کردن با عقاید قدیمی چادر بپوش چرا ...

درک و شعورش دقیقا کجاشه با این اوصاف؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت