2777
2789
عنوان

شوهر عنترم از داداشش طلب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 97 پست
همسرتونو درک کنین یه کمی بی انصافیه آدم از برادرش سود بگیره مگر اینکه اون آقا ازقصد سرتون کلاه گذاشت ...

به من چه مهریه میده

ماشین زیر پاشو بفروشه 

فرش خونشو بفروشه

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزاران از این ۱۶۰ تومن‌ها تو زندگیتون میاد و ازش خارج میشه با بهانه و بی‌بهانه این امتحان عیار شما و ...

شوخیه؟؟ منم برم از مردم میلیونی پول بتیغم بعد پس ندم، بعد به صاحب پول احساس شرمندگی بدم که خاک تو سرتون عیار ندارید؟! این چه حرفیه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شوخیه؟؟ منم برم از مردم میلیونی پول بتیغم بعد پس ندم، بعد به صاحب پول احساس شرمندگی بدم که خاک تو سر ...

ببین منظورم ما این نی که پس نگیره 160 تومن رو بگیره ولی دیگه به نرخ طلا حساب کردن این وسط چی میگه

شوخیه؟؟ منم برم از مردم میلیونی پول بتیغم بعد پس ندم، بعد به صاحب پول احساس شرمندگی بدم که خاک تو سر ...

متوجه منظورم نشدید یه بار دیگه بخونید و یه بار دیگه حرفای اسی رو بخونید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
مگه کفته میخوام ببخشم ؟ یا من گفتم ببخشه ،شما کاری نداشته باشید که چرا داده و بهنرخ روز اونم گرم طلا ...

چرا کاری نداشته باشم 

اگه حرف نزنم ، میگه اصلا نده پولو 

ببین منظورم ما این نی که پس نگیره 160 تومن رو بگیره ولی دیگه به نرخ طلا حساب کردن این وسط چی میگه

سر خود منم این بلا اومده برا همین حسابی استارتر رو درک میکنم

5 سال پیش با ۴۰ تومن میشد یه غلطی کرد ولی الان ۴۰ میلیون کوفتم ارزش نداره دیگه 

مال من برا خونش مبلمان جدید خریده میز ناهار خوری خریده پارسال فقط 30 میلیون دندونای دخترشو ارتودنسی کرد

آدم نمیسوزی؟ شوهر من کارگره تیکه پارش میکنم اگه به نرخ روز پس نگیره پولو

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سر خود منم این بلا اومده برا همین حسابی استارتر رو درک میکنم5 سال پیش با ۴۰ تومن میشد یه غلطی کرد ول ...

خب شما حق داری چون رفته برا مسائل غیر قابل لازم خرج کرده ولی وقتی طرف خودش تو مهریه زنش مونده نباید انقد بی رحم بود 

والا منم از این میسوزنم 

به خدا اگه خواهر شوهرم بود اصلا حرفی نمی‌زنم 

ولی این آقا از ما پول گرفت داد واسه زنش طلا 

اون موقع ۷۰ گرم طلا خرید 

بعد زنش صد تا تهمت بهم زد ، 

خودش هم یه ساله قهره با من 

من شرایط زندگی شمارو نمیدونم. ولی همین اتفاق چندین سال پیش برای پدر مادر من افتاد. یه عمو دارم که تاحالا ۳ تا زن طلاق داده، مهریه یکیشون رو بابا من پرداخت کرده، بدون رضایت مادرم. چون عموم ملک داشت نفروخت، پدربزرگمم ملک و املاک داشت و نداد. از طرفی بعد ها رفت بیمه واسش رد کرد، و کلی خرجای دیگه، اما الان خود پدرم بیمه نداره!

خرج دانشگاه ازاد خواهرشو تو رشته مامایی داد، جهاز داد، سیسمونی داد، ولی پدربزرگم یه تیکه زمین از خودش نبخشید واسه بچه هاش. و همه این هزینه هایی که حق ما و مادرم بود، تو خانواده پدریم به قهقرا رفت، الانم آدم حسابمون نمیکنن عقد و عروسی ماها تشریف بیارن حتی، با اینکه هیچوقت بهشون بی احترامی نکردیم. فقط بابامو میخوان چون هنوز ازش پول میکشن. بابای من تو عروسی داداشم، تو‌جهاز من و خواهرم، تو سیسمونی دادنا، خیلی اذیت شد. بعد اینهمه سال زحمت ملک پس انداز نداره، همکاراش اکثرا از خودش جلو ترن. مادرمون و ما که هیچوقت نمیبخشیم چیزی که حق ما بود. حق اسایش پدرم بود، اما شما اگه شرایط زندگیت مثل ما نیست، کم و کاستی نداری، خانواده همسرت قدر دان هستن، بگذر از سودش، خودشو بگیر

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…