2777
2789
عنوان

شوهر عنترم از داداشش طلب داره

1325 بازدید | 97 پست

160تومن سال 402داده بهش 

من پارسال گفتم بهش یا پول مون بده یا نرخ طلا حساب میکنم 

میشد 35گرم طلا 

گفت ندارم 

الان شوهرم میگه همون 160 تومنو ازش میگیرم 

چرا 

چون آقا زنش مهریه گذاشته اجرا ، میخواد سکه بده 

آخه به من چه 

از صبح داریم بحث میکنیم 

همش میگه نداره، خیلی زیر فشاره ، تو ببخش تا برکت بیوفته تو زندگی مون 

دیگه الان رفت بیرون ، اعصابش خورد شد 

چیکار کنم طلا بگیره ازش 

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید میدادید..حالا هم همون صد وشصت را بگیرید غنیمته

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بگو همین الان برکت میوفته حق دادنی نیس گرفتنی الان اگه برعکس بود مجبورتون میکرد کلیه تونو بفروشید پولشو بدید

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

عزیزم حق داری ولی وقتی داره مهریه میده لابد نداره شوهرت ک نمیتونه داداششو بکشه راه دوری نمیره داداششه بعدا شاید جبران کرد واستون

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

حقیقتا اگه از اول نگفتید معادل طلا نمیتونید الان هم بگید 

اگه طلا داده بودین درست بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)