2777
2789
عنوان

شوهر عنترم از داداشش طلب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من از داماد پول نمیگیره تا دو سال هم نده اگه داداش من بود آیا شوهرم گذشت میکرد ؟

خو بفرض میگرفت 

من اخلاق شوهرتو نمیدونم شاید چیزی نمیگفت

به هرحال پول اونه نه تو 

اگه کم کاستی واسه تو گذاشته حق داری 

بهش بگید زنگ بزن ب زنش ابروشو ببر

ایقد بدهی بالا آورده چکو بردم بانک تا رییس دید گفت خالیه حسابش گفتم حالا یه چک بکن گفت خواهر حساب صفره وام هاش مونده چند ماهه دیر کرد داره میخوره بعد نشونم داد گفت یک ساله حسابش صفره 

ولی بهترین لباس خورد خوراک ماشین زیر پاشونه    کلا هر کی میبینی داره بد بیراه بهشون میگه یا طلبکارن یا ضامنشن مثل اسی میگه شوهرم گفته نداره چکار کنم شوهر منم دقیقا گفت ببخش فکر کن اون یارو پول مارو خو ده ورفته ولی اون میگه همون موقع پول نقد از من گرفته ولی چک داده به شما خیلی هم من زنگ اون آقا میزدم نمیگفت پول دادم فلانی برو بگیر همش میگفت صبر کنید 

وقتی قرض داده ، به نیت این داده که همون پولو بگیره نه به اندازه گرم طلا و تورم و الان بخوایید اینجور ...

پارسال گفتم یا پول رو بده یا نرخ طلا حساب میکنم

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

عزیزم منطق شما مثل منطق نزول خور ها هستشخب طی میکردی چند ماه پس بدهیا نمی‌دادیاز این به عنوان تجربه ...

خب نداشت بده 

و پارسال گفتم نرخ طلا حساب میکنم

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️