2777
2789

من از شوهرم دو سال و نیم جدا شدمم ولی گاهی میبینمش اونم بیرون چون بیست سال زندگی کردیم و اخرم چنان بلاهایی سرم اورد با خیانتش که نگوو یکسال دادگاه و … داشتم که خدا رو شکر تموم شد بنفع من …

الانم دست ازسرم بر نمیداره هی اصرار به برگشت داره زنگ میزنه دوساعت دوساعت گریه و التماس و سرراهم که غلط کردم ببخشید که اصلااا دیگه بمیرمم زیره بار نمیرم خصوصا که باز دیدم همون خیانتا و کثافتکاریا رو داره میکنه …هر از گاهی نذری میاره یا یک خریدی میکنه  دم در میزاره میره یا تولدم منو با اصراربرد لواسون وکادو داد و کیک و …چند روز پیش حالش بد بود من فقط رفتم براش یه ظرف غذا دم در خونش بردم و دادم 

همسایش یک زن مسن شصت و چند خورده ایی سالست که میدونه من زن سابقشم چون خواهرشوهره سابقم باهاش دوسته و این زن و هم باهاش دوست کرده حتی باعث جدایی ما  فریبا خواهرشوهرم بود که همیشه یکیو برای داداشش جور میکرد براشم فرقی نداشت اون زن دوستش باشه غریبه باشه یا زن بابای جدیدش خودشم خیلی وضعش داغونه با مردای متاهل دوسته و …. بماند 

دو روز پیش که من غذا زیاد درست کرده بودم و اون شوهر سابقه هم زنگ زد مریضم و تنهام کسی نیس برام یه سوپ بیاره همینجور افتادم زمین من دلم سوخت براش غذا بردم دم درشش وایساده بودم که یهوو دیدم همسایه روبروش همین پیرزنه راشین خانم تشریف اوردن بدون سلامم و اینا با عصبانیت و بلند به شوهر سابقم گفت برو بگیر تو اتاقت بخواب من میاام الان امپولاتو میزنممم 😐و در خونشو چنان محکمم بست رفت بیرون من تاالان قلبمم درد میکنه و طپش قلب گرفتم و چون مدیره ساختمونم هست بلند بلند شروع کرد سرایدارشونو صدا کردن و باهاش دعوا الکی کرد که چرا راه پله ها رو درست تمیز نمیکنی و …من هنگ کردمممم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب احتمالا با همین راشین خانوم هم هست شوهر سابقت😐😬😐😐😐

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بابا شما که همه جا میرید دیگه رسمیش کنید خب ،این اداها چیه

همینو بگووووو 

میگه به زور بردم لواسان تولد گرفت 🤣🤣😂😂😂

به خر بگی خندش میگیره 🤦‍♀️😂😂😂😂😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

خب احتمالا با همین راشین خانوم هم هست شوهر سابقت😐😬😐😐😐

اره صد درصد با اونمم هست وای اگه بدونی چه قسمایی میخوره روح مامانشو‌ابنا رو که من با کسی رابطه ندارممم انوقت با اون پیرزن 😕 اون  پیرزن خیلی جالبه دیگه

تکلیف همه ی اونا که روشنه 

اما من نمیدونم تو چرا دوباره داری تو همون چاه قبلی میفتی ،

خدا بهت فرصت زندگی دوباره‌ داده چرا داری با همون لجن دوباره رفت و آمد می‌کنی 

ذات آدما عوض نمیشه اینو بدون و یقین داشته باش شوهر تو همین الانشم با خیلیا ارتباط داره 

فقط میخواد لای ارتباطاتش تو رو هم حفظ کنه

...