من از شوهرم دو سال و نیم جدا شدمم ولی گاهی میبینمش اونم بیرون چون بیست سال زندگی کردیم و اخرم چنان بلاهایی سرم اورد با خیانتش که نگوو یکسال دادگاه و … داشتم که خدا رو شکر تموم شد بنفع من …
الانم دست ازسرم بر نمیداره هی اصرار به برگشت داره زنگ میزنه دوساعت دوساعت گریه و التماس و سرراهم که غلط کردم ببخشید که اصلااا دیگه بمیرمم زیره بار نمیرم خصوصا که باز دیدم همون خیانتا و کثافتکاریا رو داره میکنه …هر از گاهی نذری میاره یا یک خریدی میکنه دم در میزاره میره یا تولدم منو با اصراربرد لواسون وکادو داد و کیک و …چند روز پیش حالش بد بود من فقط رفتم براش یه ظرف غذا دم در خونش بردم و دادم
اره صد درصد با اونمم هست وای اگه بدونی چه قسمایی میخوره روح مامانشوابنا رو که من با کسی رابطه ندارم ...
دیگه آدم که هرزه شد براش فرقی نداره پیرزن ۸۰ ساله یا دختر ۲۰ ساله حالا اون پیرزن رو بگو حتما فکر میکنه یارو میگیرتش🤣
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
بچه ها درست میگن این وابستگی رو به اسم دلم سوخت و به زور بردم و این حرفا داری ادامه میدی و تا وقتی این مرد توی زندگیته هنوز توی گذشته ای ازش ببر
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
برای تو خنده داره نه منی که بیست سال بدون بچه باهاش زندگی کردم
اون قسمتش که میگی به زور واقعا خنده داره
خودت رفتی باهاش بعد میگی به زور پس چرا طلاق گرفتین ؟
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
چرا تمومش نمیکنی؟وقتی جدا شدی باید تمومش میکردی،وگرنه اگه قراره همچنان ارتباط داشته باشید دیگه طلاق ...
بخدااا یکی در میون دم در خونه میاد با به همسایمون یا دوستام زنگ میزنه حرف میزنه که من برگردم منم داشتم خر میشدم که در موردش فکر کنم دیدمم نه این هم با دوست دختر قبلیه هم با این راشین خانمم
بخدااا یکی در میون دم در خونه میاد با به همسایمون یا دوستام زنگ میزنه حرف میزنه که من برگردم منم داش ...
اون تورو میخواد که همینطور زندگیشو سرپا نگه داری غذاشو آماده کنی بهش برسی اون پرستار میخواد معشوقه هاش هم که فت و فراوون