2777
2789
عنوان

حسادت زن همسایه روبرویی… شوهره سابقم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 31 پست
اره صد درصد با اونمم هست وای اگه بدونی چه قسمایی میخوره روح مامانشو‌ابنا رو که من با کسی رابطه ندارم ...

دیگه آدم که هرزه شد براش فرقی نداره پیرزن ۸۰ ساله یا دختر ۲۰ ساله حالا اون پیرزن رو بگو حتما فکر میکنه یارو میگیرتش🤣

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینو بگووووو میگه به زور بردم لواسان تولد گرفت 🤣🤣😂😂😂به خر بگی خندش میگیره 🤦‍♀️😂😂😂😂😂

برای تو خنده داره نه منی که بیست سال بدون بچه باهاش زندگی کردم 

چرا تمومش نمیکنی؟

وقتی جدا شدی باید تمومش میکردی،

وگرنه اگه قراره همچنان ارتباط داشته باشید دیگه طلاق گرفتن الکی بود،

اون آدم بدی بود و تو زندگیت باعث اذیت و آزار پس باید حدف بشه درسته؟

خیلی داستان زندگیت شبیه رمان ها و فیلم هاست،

بچه ها درست میگن این وابستگی رو به اسم دلم سوخت و به زور بردم و این حرفا داری ادامه میدی و تا وقتی این مرد توی زندگیته هنوز توی گذشته ای ازش ببر

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

برای تو خنده داره نه منی که بیست سال بدون بچه باهاش زندگی کردم

اون قسمتش که میگی به زور واقعا خنده داره 

خودت رفتی باهاش بعد میگی به زور   پس چرا طلاق گرفتین ؟

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

چرا تمومش نمیکنی؟وقتی جدا شدی باید تمومش میکردی،وگرنه اگه قراره همچنان ارتباط داشته باشید دیگه طلاق ...

بخدااا یکی در میون دم در خونه میاد با به همسایمون یا دوستام زنگ میزنه حرف میزنه که من برگردم منم داشتم خر میشدم که در موردش فکر کنم دیدمم نه این هم با دوست دختر قبلیه هم با این راشین خانمم 

بخدااا یکی در میون دم در خونه میاد با به همسایمون یا دوستام زنگ میزنه حرف میزنه که من برگردم منم داش ...

اون تورو میخواد که همینطور زندگیشو سرپا نگه داری غذاشو آماده کنی بهش برسی اون پرستار میخواد معشوقه هاش هم که فت و فراوون

دیگه آدم که هرزه شد براش فرقی نداره پیرزن ۸۰ ساله یا دختر ۲۰ ساله حالا اون پیرزن رو بگو حتما فکر میک ...

بابا پیرزنی ک اسمش راشینه معلومه دلش جوونه از اون شیتان پیتاناس به ظاهر از اسیم جوونتره

چرا تمومش نمیکنی؟وقتی جدا شدی باید تمومش میکردی،وگرنه اگه قراره همچنان ارتباط داشته باشید دیگه طلاق ...

بخدااا خیلی خرم الان اون مستاجره همش ناله میکنه ندارم باید برجی سی ملیون پول بدم از اونورم کلی خرج میکنه ماشین فروشه بچه ها میگن میخواد دوباره میخواد بیاد خونه رو از چنگت در بیاره