2777
2789

به اندازه کافی بخواب؛خواب کافی اندازه درس خوندن خودش مهمه.

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۴ ساعت هم بخوابم باز خوابم میادعاشق خوابیدنم🥲🥲

نه دیگه از هفت و نیم هشت ساعت بیشتر نشه اصلا 

یه آزمایش خون بده ببر پیش متخصص احتمالا یه کمبودی توی بدنت هست که اینجوریه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

البته اصلا هفت هشت ساعت نمیشه

چند ساعت میخوابی در کل ۲۴ ساعت؟

۵.۶

کمههههه خب معمولمه همیشه خواب آلویی از طرفی هم کیفیت درست کم میشه 

دیگه ۷ ساعت بخواب کمترش سعی کن نکنی 

اگه میخوای خیلی درس بخونی و واجبه سعی کن از بقیه چیزا بزنی ولی از خواب سعی نکن بزنی

اخه میدونی بدتر از همه اینکه شب هم دیر میخوابم🫠

دیگه این بدترین چیزه 

خواب زود و به موقع خیلی خوبه من کاری ندارم که کی گفته و اینا ولی خواب زود انرژی خیلی بیشتری میده به آدم و اینو تجربه کردم من 

از طرفی هم تمام کارهای مملکت از ساعت هفت هفت و نیم شروع میشه پس بهترین زمان خواب۱۰ شب تا پنج و نیم هست 

۱۱ تا شش و نیم هم خوبه 

اینجوری بازده درس خوندن میاد پایین ها حیفه این همه تلاش کنی ولی مفید نباشه و اذیت بشس