2777
2789
موافقم باهاتامشب سعی میکنم تا ۱۱ بخوابم

کار درست میکنید 

انشالله موفق باشید 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی چند ساعت میخونی کی شروع کردی چیا خوندی تا الان😁

نهایی یازدهم چطور بود

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

روزی چند ساعت میخونی کی شروع کردی چیا خوندی تا الان😁نهایی یازدهم چطور بود

نهایی یازدهم اصلا خوب نبود درحدی که چند تا افتادم🥲🤝

از اواخر مرداد شروع کردم 

تا بیست شهریور دهم رو جمع میکنم

روزی ۵.۶ ساعت گاهی کمتر گاهی بیشتر متغیره

نهایی یازدهم اصلا خوب نبود درحدی که چند تا افتادم🥲🤝از اواخر مرداد شروع کردم تا بیست شهریور دهم رو ...

عه جدی چه بدد ولی جبرااان میکنی امسال🤗

منم همون موقع ها شروع کردم ولی نوسانی میخونم متاسفانه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

عه جدی چه بدد ولی جبرااان میکنی امسال🤗منم همون موقع ها شروع کردم ولی نوسانی میخونم متاسفانه

چه رشته ای؟

به نظرت یازدهم رو ترمیم بزنم یا تمرکزم رو بزارم رو دوازدهم؟

چه رشته ای؟به نظرت یازدهم رو ترمیم بزنم یا تمرکزم رو بزارم رو دوازدهم؟

تجربیم

تمرکز رو دوازدهم چون اون ۴۳ درصده بخوای وقتتو بزاری برا یازدهم ممکنه نهایی دوازدهمت خراب بشه

حالا خوب خوب تا اخر اسفند درسای دوازدهمتو ببند شاید تایم اضافه اوردی یازدهمم خوندی

موفق باشی من انسانیم

شماهم موفق باشی♥️