2777
2789

انیمیشن کارخانه هیولا ها یا monster company یکی از  انیمیشن های فراماسونری شرکت والت دیزنی است

خب از شخصیت اصلی شروع کنیم:

شخصیت اصلی داستان یک هیولای آبی است که بر خلاف این که بسیار ترسناک و خشن است ، دلی مهربان دارد و بچه ها که در داستان دشمن اصلی هیولا ها می باشند را دوست دارد .

هیولای آبی چیست ؟

هفتمین راز فراماسون ها جن یا هیولای آبی هست که در بیش تر کارتون ها و انیمیشن ها از آن استفاده می کنند .

نمونه ای از این کارتون و انیمیشن ها :

سونیک - آواتار - مگامایند - و ... که دارند به ما کد هایی می دهند و ذهن ما را آماده می کنند .

و همچنین دوست هیولای ما که یک چشم دارد

یکی از اصلی ترین نماد های این انیمیشن ، لوگوی کارخانه آن هاست .

حرف M که ابتدای کلمه mason «ماسون» هست و چشمی که وسط این حرف است و از اصلی ترین نماد های ایلومیناتی ها و فراماسون ها نماد چشم هست و در انمیشین های دیزنی خیلی استفاده میشه

یجور میشه گفت والت دیزنی یکی از شرکت هایی هست که زیر نظر ایلومیناتی ها و فراماسون هاست.

دختر مازندرانم

بابا خرابش نکنید من این کارتون رو دوست دارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی که هست 

واقعا کاراش محشره 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

جسارتا تنها دغدغه ام الان اینه کی برق میره

برا ما ساعت ۳😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اوج گرمه خدا طاقت بده خخ

اینجا دیگه خنک تر شده قابل تحمله