2777
2789
عنوان

میلی گلد

258 بازدید | 52 پست

سلام یه سوالی داشتم من دیشب وارد یک کانالی تو روبیکا شدم که وایه بسته بندی خودکار و شمع و نخ بود واسه یه شرکتی بعد به من یه لینک داد که واسه میلی گلد بود من احمق وارد اون سایت شدم خو میلی گلد کد ملی مو زدم حالا بهشون پیام میدم میگم می خوام کدملی مو حذف کنم ادمین میلی گلد میگه باید سند مالکیت سیم کارت و عکس شناسنامه تو بفرستی نمیدونم چیکار کنم نکنه از طریق کد ملی به حسابم دسترسی پیدا کنن 

تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه بگه🥺

هیچ اتفاقی نیفتاده ، نگران نباش

اون قرمساقا فقط می خواستن با کد معرف شون زیرمجموعه بگیرن

اون جمله ی آخرشون رو هم گو خوردن

چیزی براشون نفرستیا

پلیس فتا هـــــــــــــــــــــــــــــــزار بار اعلام کرد رو هر لینکی کلیک نکنین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
هیچ اتفاقی نیفتاده ، نگران نباشاون قرمساقا فقط می خواستن با کد معرف شون زیرمجموعه بگیرناون جمله ی آخ ...

یعنی مطمئن باشم از طریق کد ملی نمی تونن از حسابم پول بردارن 

آخه خیلی میگن که میشه پول بردارن

خیلی استرس دارم از دیشب اصلا حالم خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مطمئن باشم از طریق کد ملی نمی تونن از حسابم پول بردارن آخه خیلی میگن که میشه پول بردارنخیلی است ...

میلی گلد

ملی گلد 

طلایین

فینکس 

معتبر هستند من یک سال هست دارم

کد معرف میخوای ؟

سلام بر تو

یعنی مطمئن باشم از طریق کد ملی نمی تونن از حسابم پول بردارن آخه خیلی میگن که میشه پول بردارنخیلی است ...

مگه نمیگی لینک میلی گلد بوده ؟

نترس ، فقط می خواستن زیرمجموعه بگیرن

ولی دیگه هیچی براشون نفرست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مثلا میشه برم کد ملی مو کلا عوض کنم یا حسابم رو مسدود کنم یه حساب دیگه باز کنم  اینطور شاید نتونن به حسابم دسترسی پیدا کنن آخه من دیشب به همین میلی گلد به خدمینش بود زنگ زدم بهش گفتم آخرش کد ملی مو ازم خواست من احمق هم گفتم کد ملی مو