2777
2789
عنوان

من به تمام شما قول میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 79 پست
کل شهرتون مشکل دارن عاقل و بی مشکلشون تویی؟؟

من گفتم مامانم میخواد منو بی عقل کنه تا درآینده بگه مریض بود و مرد

نمیتونه مستقیم بکشه چون قصاصش میکنن

مثل زن اصفهانی که دخترشو کشت.

من نگفتم کل شهرمون مشکل دارن 

خیلی ببخشید این حرف واقعا خیلی بیخود و چرته، همه مشکل دارن غیر تو با این تاپیکای معلوم‌الحالتدیگه دس ...

زن داییم داییمو کشت تا حقوقشو بگیره.

مامانم داره برنامه ریزی میکنه از شر من و خواهرم و بعد بابام خلاص بشه

هیچکی یهو نمیفته بمیره.اطرافیانش که دورشن مریضش میکنن و میکشنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داییم داییمو کشت تا حقوقشو بگیره.مامانم داره برنامه ریزی میکنه از شر من و خواهرم و بعد بابام خلاص ...

صحبتای خودت جوابت رو میده

خیلی بی‌ربطو‌با کای سوتی حرف میزنی جواب سوالا رو‌نمیدی فقط طوطی‌وار یه چیزی رو تکرار میکنی و‌ نسبت به همه توهم توطئه داری

بیشتر از اینم حوصله ام نمیکشه ادامه بدم

موفق باشی انشاالله اوضاعت بر وفق مرادت باشه 

صحبتای خودت جوابت رو میدهخیلی بی‌ربطو‌با کای سوتی حرف میزنی جواب سوالا رو‌نمیدی فقط طوطی‌وار یه چیزی ...

برو بابا تو زبون نفهمی. مثل اینکه یکی بمیره بعد تو توقع داشته باشی زنده بشه نمیشه.

ایرانیا کلا زبون نفهمن

برو بابا تو زبون نفهمی. مثل اینکه یکی بمیره بعد تو توقع داشته باشی زنده بشه نمیشه.ایرانیا کلا زبون ن ...

خودت زبون نفهمی بیشعور

فکر میکنی همه مثل خودت احمقن اراجیفی که بلغور میکنی باور کنن

دروغگو 

انقدر مضحک هم دروغ میگی خودت توش میمونی چی تفت دادی

برو بابا تو زبون نفهمی. مثل اینکه یکی بمیره بعد تو توقع داشته باشی زنده بشه نمیشه.ایرانیا کلا زبون ن ...

من کاری به راست و دروغ حرفات ندارم

ولی وقتی باباتون بعد ۱۲۰ سال فوت شدند قانون حقوق اینه ۵۰ درصدش را فقط به مامانت میدن و ۲۵ درصد به فرزند زیر ۱۸ سال و اگه دختر مجرد باشه بالای ۱۸ سال

یعنی چه تو باشی و چه نباشی مادرت نصف حقوق گیرش میاد

و تو هم ۲۵ درصد

پس به نفع مادرته که تو باشی حقوقت را بگیره نه اینکه نباشی

اخ. افریننننننننن .احسنتتتتتتت..من که تو همه تاپیکاش به باقی ملت گفتم سرکارید .تاپیکام فیکع 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من دیگه حوصله دادگاه رفتن ندارم بعدشم در خونمون قفله چجوری برم؟بعدشم لیسانس کامپیوتر دارم ولی ویندوز ...

لیسانس کامپیوتر داری .اما یاد نیستی کامپیوتر روشن کنی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ، تو که از بچگی تیمارستان بودی چه جوره که دانشگاهی درس خوندی و مدرک گرفتی .آزادم بودی .بعد الان گوشی دستته هزار تا کاربری داری اما در خونه روت قافله ‌برو عمووووووو .برو خودتو سیاه کن .برو خودتو سرکار بزار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

زن داییم داییمو کشت تا حقوقشو بگیره.مامانم داره برنامه ریزی میکنه از شر من و خواهرم و بعد بابام خلاص ...

با ملات مریض توهمی هستی یا فکر کردی ما بالا خونه رو اجازه دادیم .حرفهای نفت تورو باور میکنیم 

@اوپرااااااا‍ 

بیا که دور هم بخندیم باز ایشون و و تاپیک های فیکش 

لیسانس کامپیوتر داری .اما یاد نیستی کامپیوتر روشن کنی!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ، تو که از بچگی تیمارستان بودی چه ج ...

من از بچگی تیمارستان بودم؟

شما همه حرفارو قاطی پاتی فهمیدی

نمیدونم چرا بعضیا خودشونو عقل کل دارن