2777
2789
عنوان

میلی گلد

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میشه برم کد ملی مو کلا عوض کنم یا حسابم رو مسدود کنم یه حساب دیگه باز کنم اینطور شاید نتونن به ...

مگه میلی گلد ادمین داره😐شماره ادمین میلی گلدو از کجا اوردی؟😂

اینجا یبار یکی از کاربرا داشت با یکی دیگه حرف میزد میگفت اسمارتیز ۲۰ تومن میدهمحض امتحان نصب کردم وا ...

اسمارتیز دارم چند نفری هم دعوت کردم ۱۰ تومن داده اینترنت گرفتم

اینا هم واقعی هستن

او ام پی فینکس   SGMRYWKUQ

طلایین LAOZLXG

میلی milli-arugn

سلام بر تو

قبول کردم

fyya8

اینم کد معرف صراف بهت ۵۰ میده

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

اسمارتیز دارم چند نفری هم دعوت کردم ۱۰ تومن داده اینترنت گرفتماینا هم واقعی هستناو ام پی فینکس SGM ...

صراف داری 

این کدمه fyya8

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم