2777
2789
عنوان

خواستگار رو به این دلیل رد کنم منطقیه❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 45 پست
دوسش داری؟

نه سنتیه نظر خاصی ندارم

البته اونقدرا هم جدی نیست من کلا میخواستم یه تحلیل کنم ببینم نظر بقیه چیه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پایین شهر تو فیلما دعوا ایناست واقعیت اینجوری نیستکلی آدم پولدار توش پیدا میشه

ما شهرمون کوچیکه و تقریبا همه جاشو راحت میشه شناخت حرف‌هایی هم که راجب اون منطقه هست چندان بیراه به نظر نمیاد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه سنتیه نظر خاصی ندارمالبته اونقدرا هم جدی نیست من کلا میخواستم یه تحلیل کنم ببینم نظر بقیه چیه

اگر دوسش نداری رد کن

چون مطمئنن بعدا اخلاقای بد هم میزنه بالا فقط یکیو دوس داشته باشی میتونی بمونی.وگرنه حس نداشته باشی صدای نفسشم بنظرت ازاردهنده اس

واقعیتش من موافق وصلت با پسر خونواده بی پول نیستم،هر قدرم کاری باشهالبته نظرا فرق داره

در همین حد که هم خونه گرفته هم ماشین حالا نه بهترینشو ولی یه چیزی داره کافی نیست؟

البته همه لات ها هم بد نیستن باید شخصیت شو بیشتر بشناسیمشاوره قبل ازدواج برو حتما

اصلا شاید لات نباشه

نمیدونم که😂

شغلش چیه؟

دقیق نمیدونم 

مغازه و تعمیرگاه مربوط به کارهای کشاورزی 

اره از بی منطقی بالاتره، پایین شهر شاید ده سال یکبار دعوا توش رخ بده، واسه دومی هم خب شاید خاله ات و ...

بحث صرفا دعوا رخ دادن نیست بحث فرهنگ اون منطقه‌اس که رو اخلاق و سبک زندگی تاثیر داره

من نگفتم کی کیو اذیت میکنه که

به هرحال اون درگیری و چالش هست و احتمالش هست رو زندگی مشترک و ازدواج هم تاثیر بذاره به هرحال میشه از هردو طرف فامیل

در همین حد که هم خونه گرفته هم ماشین حالا نه بهترینشو ولی یه چیزی داره کافی نیست؟

نه

مسئلم از نظر مالی نیس

پسرای خونواده های بی پول یه عقده و گداصفتی خاصی تو وجودشونه و هرکاری هم بکنن درست نمیشه

از اون ورم خونواده هاشون جالب نیستن

با هم منطقه و هم ردیف خودت یا بالاتر از خودت اوکی بشی آرامش بیشتری داری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
از ظاهر نمیشه هیچکس و تشخیص داد آخه خوشگلم

اون که اره

ولی منظورم این بود در اون حد نیست که کلا تیپ لاتی بزنه و لاتی رفتار کنه اونقدرا همچین چیزی ندیدم حالا شاید بعد ببینم رو نمیدونم 

اگر دوسش نداری رد کنچون مطمئنن بعدا اخلاقای بد هم میزنه بالا فقط یکیو دوس داشته باشی میتونی بمونی.وگ ...

خب اینجوری که کلا ازدواج غیر احساسی کنسل میشه 

ما کلا با فامیل دوباره فامیل نمیشیم حتی اگه طرف بهترین مورد باشه

سمت ما ازدواج فامیلی عادیه که البته اونقدرا هم بدی‌هاشو دیدم هم خوبی‌هاشو منم منطقی بگم چندان موافق ازدواج فامیلی نیستم میتونم کلی دلیل بگم براش

حالا اینا اصلا فامیل نیستن فقط خواهرشون عروس خالمه