2777
2789
عنوان

خواستگار رو به این دلیل رد کنم منطقیه❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست
نهمسئلم از نظر مالی نیسپسرای خونواده های بی پول یه عقده و گداصفتی خاصی تو وجودشونه و هرکاری هم بکنن ...

اینو تو یه مدت آشنایی میشه متوجه شد

ولی فکر نکنم همه اینجوری باشن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سمت ما ازدواج فامیلی عادیه که البته اونقدرا هم بدی‌هاشو دیدم هم خوبی‌هاشو منم منطقی بگم چندان موافق ...

اگه دعوایی باشن هی میخوان مقایسه کنن که برای دختر ما فلان کردید ما هم برای دختر شما از اون بیشتر نمیکنیم 

اعصاب خوردی و دخالت زیاد داره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ فرهنگی مهمه که به هم بخورین اگه میبینی از لحاظ فرهنگی پایینه قبول نکن چون به هر حال بعدا بای ...

باهاشون آشنایی ندارم خیلی دورادور میشناسمشون نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه دعوایی باشن هی میخوان مقایسه کنن که برای دختر ما فلان کردید ما هم برای دختر شما از اون بیشتر نمی ...

فکر نکنم

اون عروس خالمه چه ربطی به خانواده من داره

من که دختر خالم نیستم به نظرم اینو میدونن

اومده خاستگاری اونجا دیدیش؟

نه به عنوان مهمون خونمون بود دیدمش

فکر نکنماون عروس خالمه چه ربطی به خانواده من دارهمن که دختر خالم نیستم به نظرم اینو میدونن

والا انقدر چیزای عجیب غریب دیدم واسه همین میگم

ولی خب بد اخلاقیا با چند جلسه رفت و امد مشخص میشه 

انشالا بهترین چیزی که به صلاحته اتفاق بیوفته

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا انقدر چیزای عجیب غریب دیدم واسه همین میگمولی خب بد اخلاقیا با چند جلسه رفت و امد مشخص میشه انشا ...

اره درسته

مرسی

اینو تو یه مدت آشنایی میشه متوجه شدولی فکر نکنم همه اینجوری باشن

میشه

ولی در کل تفاوته وجود داره دیگه

من خودم مجردیام اگه میدیدم پسر مال خونواده حداقل معمولی ای نیست حتی رفت و آمدم نمیکردم

چون دو سه بار با این خودساخته ها رفتم دیت دیدم چقد عقده دارن

گفتم ولش کن

خونواده اش باید هم کفو خونواده من باشن یا بالاتر و لاغیر

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
میشهولی در کل تفاوته وجود داره دیگهمن خودم مجردیام اگه میدیدم پسر مال خونواده حداقل معمولی ای نیست ح ...

نمیدونم تجربه نداشتم

ممکنه

کلا به نظرت اگه چهارتا معیار بخوای داشته باشی که کلا تصمیم بگیری با یکی آشنا بشی یا نه برای شروع

چه چیزایی رو باید دقت کنی

اگه اخلاق و رفتار پسر مورد تایید شماست بهش فکر کنید

یعنی به نظرت این دوتا دلیل اونقدرا مهم نیستن که کلا بیخیال شم؟

من نمیشناسمش رفت و آمدی نداریم هیچ نظری راجب اخلاق و رفتارش ندارم 

نمیدونم تجربه نداشتمممکنهکلا به نظرت اگه چهارتا معیار بخوای داشته باشی که کلا تصمیم بگیری با یکی آشن ...

وضع مالی

اخلاق و شخصیت

فرهنگ خونوادگی

ظاهر مطلوب

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
یعنی به نظرت این دوتا دلیل اونقدرا مهم نیستن که کلا بیخیال شم؟من نمیشناسمش رفت و آمدی نداریم هیچ نظر ...

خب اگه خیلی با هم فرق می‌کنین اره ولی اگه تشابهی می‌بینی کمی بیشتر بشناسش بعد تصمیم بگیر 

خب اگه خیلی با هم فرق می‌کنین اره ولی اگه تشابهی می‌بینی کمی بیشتر بشناسش بعد تصمیم بگیر

ممنون از نظرت