2777
2789
عنوان

واقعا دل به دل راه داره

191 بازدید | 32 پست

یکی از قوی ترین چیزهایی که بهش اعتقاد دارم همینه چون زندگی خودم بر پایه همین چرخیده تا حالا

علمی ترش اینه ک وقتی دو فرکانس یکسان به هم برخورد میکنن انرژیشون دو برابر میشه و بله تله پاتی واقعیه و بحث انرژی هست. برا خودم بارها اتفاق افتاده.

اگ کسی هم تجربه شو داره بیاد و بگه

من انرژی بقیه رو شدیده دریافت میکنم و ناخودآگاه میفهمم تو ذهنشون چی میگذره.

اگ خواستید تجربیاتم رو میذارم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من ندارهاگه داشت که.......☹️

رو انرژی و چاکراهات کار کردی؟ کار کن یکی از دلایلی ک با بقیه تله پاتی نداری میتونه بسته بودن چاکراهات و راه های ورود و خروج انرژیت باشه 

تجربیاتتو‌ بگو شاید نظرم عوض شد

یکیش اینه

من یه همکلاسی تو دانشگاه داشتم ازش متنفر بودم. سر خیلی از مسائل . بخاطر اینکه بهش رو نمیدادم از ترم ۳ عاشقم شد. من خبر نداشتم ک عاشقم شده اما حس منم ناخودآگاه بهش تغییر کرد و به خودم اومدم دیدم واقعا ازش خوشم میاد. برام جذابه و اینا

تا اینکه چند وقت بعدش خودش بهم پیشنهاد داد بریم تو رابطه باهم.

رو انرژی و چاکراهات کار کردی؟ کار کن یکی از دلایلی ک با بقیه تله پاتی نداری میتونه بسته بودن چاکراها ...

تجربیاتتو بگو

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

رو انرژی و چاکراهات کار کردی؟ کار کن یکی از دلایلی ک با بقیه تله پاتی نداری میتونه بسته بودن چاکراها ...

چجوری میشه این کارو کرد؟؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

تجربیاتتو بگو

یکیش رو گفتم‌

یکی دیگه ش اینه ک یه مدت مجبور شدم کنار کسی باشم ک من به شخصه نسبت بهش خنثی بودم. اما آنقدر این آدم نسبت بهم تنگ نظر و سنگدل بود که ب شدت احساس خفگی میکردم کنارش و میخواستم فرار کنم

اون که ب روی خودش نمی‌آورد چقد از من بدش میاد ولی بعدش فهمیدم و متوجه شدم احساسی ک من بهش داشتم در واقع اون داشته نسبت ب من

چجوری میشه این کارو کرد؟؟

توی تاپیک پاکسازی چاکرا گفتم

ب جز این میتونی مدیتیشن کنی و یا افکار منفیت رو بنویسی کلا گره های احساسی و ذهنیتو باز کن ب هر روشی. اینجوری شهودت هم قوی تر میشه

بعدش چیشد؟

هیچی من با اینکه ازش خوشم میومد وابستگی زیاد اون پسر منو میترسوند و باعث میشد عقب نشینی کنم اما واقعا دوستش داشتم.

بعد ک دعوامون شد و اون خودشو از وابستگی نجات داد من رفتم سمتش. احساسش هنوز پابرجا بود و منم بهش حس داشتم.

یه شب یه خبر دروغ از من بهش رسید ک ب شدت بهش برخورد و تصمیم گرفتم کل علاقه ای ک بهم داره رو از روحش پاکسازی کنم (ک اینکارم امکان پذیره چون علاقه ش مربوط ب من بود و داشت بهم آسیب میزد و از دل منم مهرش بیرون نمی‌رفت تا اون بهم علاقه داشت، امتحان کنی میفهمی چی میگم)

همون شب دیگه بلاکم کرد و رفت برا همیشه

منم یه نفس راحت کشیدم واقعا رها شده بودم.

توی تاپیک پاکسازی چاکرا گفتمب جز این میتونی مدیتیشن کنی و یا افکار منفیت رو بنویسی کلا گره های احساس ...

خوندم تاپیک رو

یعنی وقتی که اتاق قرمز و بعد نارنجی روتصور کردم باید یه گوی به همون رنگ رو تصور کنم که داره انرژی ازم جذب میکنه؟؟

گره های احساسی و فکری باز کردن یعنی به آدمی که دوسش دارم فکر نکنم؟؟

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/